Alex Băluță nu era pasibil de eliminare, în opinia lui Ion Crăciunescu

Alex Băluță (30 de ani) a făcut un gest nesportiv în timpul meciului câștigat de FCSB cu FCU Craiova, scor 2-1, în etapa cu numărul 16 a SuperLigii.

Atacantul vicecampioanei l-a lovit în picior pe Gabriel Compagnucci, deși centralul deja oprise jocul, iar italianul luase mingea în mână. Gestul lui Băluță a încins și mai tare spiritele, dar Adrian Cojocaru i-a arătat doar cartonașul galben. 

Alex Băluță nu era pasibil de eliminare, în opinia lui Ion Crăciunescu

Faza a fost analizată și două zile mai târziu, în platoul Fotbal Club, acolo unde Ion Crăciunescu (73 de ani) s-a arătat de părere că centralul a judecat bine faza, deoarece nu se impunea ca Băluță să fie eliminat. 

„Gestul ăsta nu e de roșu, după părerea mea. Se zice că e lovire, dar nu e un contact dintr-ăsta… E un comportament nesportiv. Nu se dă roșu, nu”, a spus Crăciunescu. 

Gestul lui Alex Băluță, catalogat „de copil frustrat”

Tot în platoul Fotbal Club, de data aceasta imediat după meci, momentul a fost comentat, iar atunci s-a ajuns la concluzia că Băluță putea fi eliminat. 

Putea să ia roșu. E intenționat! E gest de copil frustrat din curtea școlii, nu de fotbalist profesionist, la 30 de ani”, a spus jurnalistul Remus Răureanu.

A făcut un meci foarte bun. S-a întâmplat. Putea fi și eliminat, da”, a completat Ilie Dumitrescu.

Un comentariu la „Alex Băluță nu era pasibil de eliminare, în opinia lui Ion Crăciunescu”

Lasă un comentariu