„Am încercat o afacere împreună cu Becali”. Dan Șucu, cu cărțile pe masă despre relația cu patronul FCSB

Rivali în Liga 1, Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, și Gigi Becali, patronul FCSB, s-au contrat, de la distanță, în mai multe rânduri.

Acum, finanțatorul giuleștenilor a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali și a dezvăluit că cei doi au încercat să facă o afacere împreună.

Dan Șucu, despre relația cu Gigi Becali: „Am încercat să facem o afacere”

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu.

Din punctul meu de vedere, modelul Hagi e impecabil din punct de vedere tehnic. Ca afacere, nu știu și nu simt. Nu-l simt ca afacere. Nu văd un atașament al fanilor. Dar tehnic, pare un model ireproșabil”, a spus Dan Șucu, pentru Fanatik.

Fotbalul nu există fără client, fără fani. Nu e normal să joc un meci la Voluntari și 80% dintre fani să fie ai Rapidului. De ce exist dacă nu am fani? 

– Dan Șucu

Un comentariu la „„Am încercat o afacere împreună cu Becali”. Dan Șucu, cu cărțile pe masă despre relația cu patronul FCSB”

Lasă un comentariu