Analiza lui Mihai Stoica: ,,Vinovatul principal la primul gol este…”

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a pierdut în fața Olandei, cu scorul de 3-0.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, suferind o înfrângere categorică în fața unei echipe care a jucat cel mai bun meci al său din turneu, după evoluții slabe în faza grupelor. Cody Gakpo (20) și Donyell Malen (83, 90+3) au înscris golurile care au adus o victorie meritată Olandei.
Oficialul de la FCSB a comentat meciul României din optimile EURO 2024, subliniind punctele slabe ale tricolorilor.


Oficialul de la FCSB a comentat meciul României din optimile EURO 2024, subliniind punctele slabe ale tricolorilor.

„Noi am câştigat grupa, din nefericire astăzi am întâlnit o echipă care până acum s-a ascuns, nu şi-a demonstrat valoarea. Dar ce au putut să joace astăzi, că nu ştiu dacă am fost noi atât de slabi cât de buni au fost ei. În afară de Xavi Simons care i-au încurcat, toţi jucătorii de la mijloc în sus au pictat. 

Raţiu s-a descurcat cu Mudryk pentru că avea doar viteză, s-a descurcat cu Doku, onorabil. Dar împotriva unui adversar extrem de inteligent cum este Gakpo nu mai poate să facă faţă. 

Vinovatul principal la primul gol este Marius Marin, care în loc să-l dubleze pe Raţiu, s-a întors cu spatele. N-am mai văzut spirit, am văzut puţină teamă. Nu poţi să spui că l-ai pierdut pe Mogoş şi că acolo s-a pierdut totul.

El era absolut total depăşit, apoi a intrat Racoviţan şi sunt două faze care spun totul despre meciul ăsta, când Racoviţan încearcă să apere mingea şi Drăguşin, la golul doi. Rezultatele au fost peste aşteptări, asta este opinia mea”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Un comentariu la „Analiza lui Mihai Stoica: ,,Vinovatul principal la primul gol este…””

Lasă un comentariu