Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!”

Anghel Iordănescu (73 de ani), un nume important din istoria Stelei, s-a săturat de incertitudinea de la Clubul Sportiv al Armatei și lansează un apel public către comandantul „militarilor”, dar și către juristul Florin Talpan.

Fostul mare jucător și antrenor al „militarilor” așteaptă răspunsuri concrete de la oamenii care decid destinele clubului din liga secundă. Anghel Iordănescu a adoptat o poziție dură, menționându-i în discursul său atât pe comandantul de la CSA Steaua, Răzvan Bichir, cât și pe Florin Talpan.

Anghel Iordănescu nu mai vrea doar promisiuni: „Talpan și comandantul CSA să ne spună direct!”

„Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am reprezentat echipa ca jucător, ca antrenor.

Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și, în cazul de față, comandantul (n.r. – Ștefan Răzvan Bichir), Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește

Au această capacitate? Pot face o societate pe acțiuni, pot să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dacă da, să facă! Dacă nu, să știm și noi, să știe toată lumea”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik. 

Anghel Iordănescu, despre revenirea FCSB în Ghencea: „Becali a dat o mare lovitură în ceea ce privește imaginea”

Iordănescu s-a pronunțat și pe marginea revenirii celor de la FCSB în Ghencea:

„Primul ministru (n.r. – Marcel Ciolacu) a fost de bună credință, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanței și a sportului. A respectat ceea ce-și doresc microbiștii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generație. Din acest punct de vedere, cred eu că primul ministru s-a gândit la performanțe, la sportivi și la suporteri.

Pentru Gigi Becali, nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus”. 

Steaua e tot în „beznă”

În acest moment, Steaua nu a anunțat oficial dacă are sau nu drept de promovare la finalul sezonului în curs. Cu toate acestea, „militarii” au cel mai mare buget din liga secundă, susțin surse care cunosc competiția. „Ei au peste două milioane de euro și e ceva fără limită, Clubul Sportiv și Ministerul Apărării pot să suplimenteze dacă vor”, explică voci autorizate. 

Un comentariu la „Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!””

  1. Asta a reușit Talpan,ca o echipă A Armatei, Steaua sa nu mai poată promova niciodată în liga 1! Pentru că nu mai exista in Europa așa ceva (o echipa a unui Minister…și de forță)și pentru că în momentul unei asocieri echipa nu că mai fi a Armatei.Au creeat acest precedent în care ei spun că dacă echipa pleacă din CSA nu mai e Steaua!

    Răspunde

Lasă un comentariu