Anunțul făcut de Meme Stoica: ,,El va fi noul antrenor secund”

FCSB continuă să își ajusteze structura pentru a asigura o performanță de top în sezonul următor.

Mihai Pintilii, una dintre figurile emblematice ale echipei, a fost promovat în funcția de antrenor secund după ce a obținut licența A. Această schimbare a fost confirmată de Mihai Stoica, managerul general al campioanei României.

Schimbarea rolului lui Mihai Pintilii
După ce și-a obținut licența A pe 26 iunie, Mihai Pintilii va putea acum să ofere indicații de pe marginea terenului, o schimbare semnificativă față de rolul său anterior de delegat.

„El nu va mai fi delegat, va fi antrenor secund. Va putea da indicații în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

În ceea ce privește locația meciurilor, Mihai Stoica a clarificat situația cu privire la meciul cu Corvinul din finala Supercupei României, care se va juca în Ghencea.

„Casa noastră e Arena Națională, nu jucăm pe Ghencea ca să demonstrăm ceva cuiva”, a adăugat Stoica.

Evaluarea stagiului de pregătire

„Mă uitam la Băluță cum arăta acum un an și cum arată acum. Dar nu numai el, mai sunt fotbaliști care au făcut un progres, care se vede și în cifrele de la antrenamente”, a mai spus Stoica.

„Ștefănescu arată foarte bine, Ștefănescu parcă e dintotdeauna la noi”, a concluzionat Stoica.

2 comentarii la „Anunțul făcut de Meme Stoica: ,,El va fi noul antrenor secund””

  1. Aș fi bucuros să văd cum și la Steaua chiar fără antrenor cu personalitate și autoritate deplină, mai evoluează jucătorii nou veniți nu doar âși finalizează sfîrșitul carierei.

    Răspunde
    • Autoritatea a fost și este în continuare Pintilii. De ce crezi că au încercat să-l îndepărteze de pe bancă ? A fost 100% mână rejelui acea plângere.

      Răspunde

Lasă un comentariu