Ar fi bun Talpan la FCSB? „Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are”

Florin Talpan i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și îl anunță care ar fi condițiile în care juristul CSA ar face pace cu FCSB.

Florin Talpan pare pregătit să îngroape securea războiului cu Gigi Becali, însă doar dacă patronul celor de la FCSB va recunoaște valoarea lui Talpan și îl va aprecia, așa cum o face cu avocații FCSB. De altfel, Gigi Becali a făcut un prim pas și a anunțat că-și retrage plângerea penală făcută împotriva lui Talpan.

„Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are”

”Gigi Becali a anunțat că și-a retras plângerea penală împotriva dvs că nu vrea să vă facă rău să vă bage la pușcărie”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Florin Talpan, însă juristul CSA nu a dorit să comenteze prea mult informația. Cu toate acestea, Talpan a recunoscut că ar fi dispus să se împace cu Gigi Becali dacă patronul FCSB ar da dovadă de mai mult respect.

Nu comentez lucrul ăsta, știți foarte bine cum e cu domnul Gigi Becali. Eu l-am apreciat, vreau să mă aprecieze la adevărata valoare, atunci când mă va aprecia”, a transmis Talpan, moment în care Horia Ivanovici a intervenit: ”Atunci ce, plecați la Gigi Becali?””Nu, aș vrea doar să mă respecte și să mă aprecieze mai mult, la fel ca pe avocații pe care-i are”, a completat Talpan.

În concluzie, Horia Ivanovici i-a reamintit lui Talpan că are să îi dea lui Gigi Becali 25.000 de euro, însă juristul CSA Steaua a negat această informație. ”La ora actuală nu vreau să comentez mai mult, nu am să-i dau niciun ban înapoi.

El în permanență m-a jignit, m-a calomniat, de pe urma acestor demersuri ale lui și suporterii au început să mă înjure, are o mare vină. Trebuia să-i urmeze sfaturile domnului Dragomir și avea mai mult de câștigat”, a completat Talpan, în direct la Fanatik SuperLiga.

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan și renunță la plângerea penală

”Referitor la Talpan, am dat telefon ieri la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc. A greşit şi Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul apostul Pavel: Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa. Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an.

Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, declara Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga. Cu toate acestea, conflictul dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a fi soluționat, iar Florin Talpan anunță că nu se va da bătut niciodată pentru că vrea să se facă dreptate.

Un comentariu la „Ar fi bun Talpan la FCSB? „Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are””

  1. Pai ce respect vrei să ai talpane? Ai distrus cel mai mare brand sportiv al României, cu ambițiile tale și cu ura ce o ai pentru Becali, ai reușit să îți bați joc de milioane de steliști. Să fie clar FCSB este Steaua, iar tu talpane ești o figură tristă comunistă…

    Răspunde

Lasă un comentariu