Asta e lovitura finală pentru FCSB? Marius Lăcătuș: „Sunt sigur!”

Marius Lăcătuș, legenda „roș-albaștrilor”, a lăudat reacția formației militare, prin intermediul unui comunicat de presă, în care aceasta a anunțat că va solicita către FRF să informeze UEFA asupra faptului că divizionara secundă deține palmaresul Stelei București din 1947 până în 1998. Reacția CSA Steaua a venit în contextul în care motivarea deciziei Curții de Apel în speța palmaresului a fost publicată.

„Fiara” este convinsă că CSA Steaua va intenta acțiuni în instanță pentru a recupera prejudiciul de 36 de milioane de euro pe care îl revendică de la FCSB. Aceasta susține că echipa patronată de Gigi Becali a utilizat ilegal palmaresul Stelei în perioada 2003 – 2017.

Ce mutare pregătește CSA Steaua în războiul cu FCSB

„E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se va întâmpla”, a spus Marius Lăcătuș, conform digisport.ro.

Decizia luată de FCSB după ce a primit motivarea Curții de Apel

FCSB a modificat descrierea paginii sale de Facebook în urma motivării transmise de Curtea de Apel în procesul privind palmaresul Stelei.

Curtea de Apel București a publicat motivarea deciziei din octombrie 2023, care stipulează că CSA Steaua păstrează palmaresul din perioada 1947-1998. Clubul din Ghencea, care activează în prezent în liga secundă, a lansat astăzi un atac la adresa FCSB, acuzând-o că „a jucat ilegal în Liga 1” și cerând public LPF și FRF să ofere explicații.

În plus, CSA Steaua a anunțat că va trimite Federației Române de Fotbal motivarea hotărârii Curții de Apel și va solicita să notifice UEFA cu privire la aceste decizii. Noua campioană a României a reacționat rapid.

FCSB a schimbat descrierea paginii sale de Facebook. Dacă anterior se lăuda cu 27 de titluri de campioană, 23 de Cupe ale României, șase Supercupe, două Cupe ale Ligii, un trofeu al Ligii Campionilor și o Supercupă a Europei, acum textul spune „Bine ați venit pe pagina oficială de Facebook a celei mai iubite echipe de fotbal din România!”.

4 comentarii la „Asta e lovitura finală pentru FCSB? Marius Lăcătuș: „Sunt sigur!””

 1. Ăștia suntem noi ne mincam căciulă între noi – ca întotdeauna nu facem altceva decât sa ne facem de ris.’ MAPNEUL sa aibă grija de Tara și de Granițele ei – neam bucurat în vremurile acelea ,tot RESPECTUL dar vremurile s-au schimbat – o parte din foști sa ia exemplu de la HAGI POPESCU DUCADAM – sa treacă la treaba privata căci astea sunt vremurile nu noi leam vrut în 89 – sa lase finanțele Armatei pentru interesele Armatei și sa se alăture vremurilor de Azi – nu pot s-au nu vor

  Răspunde
  • Dacă toți erau ca Talpan ,cu siguranță te bucuri de o,, țară ca afara ” dar de NU la toți ne place brinza de ( pe …) oaie …

   Răspunde
   • Nu-l mai omagiați pe Lăcătuș este un excroc,aduceti-va aminte când i-a rupt piciorul lui Ardeleanu de la Bacău și la scos din viata sportiva.Atunci si-a luat angajamentul ca ii va plăti toată viata,știi cecrede-ti ca i-a dat ceva?Ar trebui sa stea cu capul în pământ javra!

    Răspunde
 2. Ce face Lacatus acum , isi bate joc de imaginea lui!Mi-e mila de el,deoarece sutele de mii , milioanele de simpatizanti ai FCSB , in fapt Steaua , il injura in gand, pentru asa comportament de om rau , razbunator!
  Justitia a dat o motivare in contra adevarului!

  Răspunde

Lasă un comentariu