Balint și Lăcătuș, necruțători după meciul lui FCSB: „Le-aș interzice să mai vorbească de Champions League / Broaște țestoase”

FCSB a obținut o victorie la limită contra lui CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în prima manșă din turul 2 Conference League, însă prestația vicecampioana României a fost criticată de mai mulți specialiști.

Unicul gol al meciului de la Sofia a fost reușit de Florinel Coman, în minutul 28, după o acțiune construită de Andrei Cordea și Darius Olaru.

Balint și Lăcătuș, necruțători după meciul lui FCSB cu CSKA 1948 Sofia

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, s-a arătat dezamăgit de prestația celor de la FCSB și susține că echipele românești nu ar trebui nici măcar să se mai gândească la grupele Champions League.

„Nu mi-a plăcut meciul. Rezultatul e bun. În rest, meciul… incredibil! Mă așteptam la altceva. Dacă stai și te uiți la ce a jucat echipa națională, ce a făcut până acum, vezi și Farul la Sheriff, asta e valoarea!

Eu aș interzice tuturor din fotbalul românesc să nu mai vorbească de Champions League, să nu mai pronunțe de cuvântul ăsta pentru că ne facem de râs”, a spus Gabi Balint, la Digisport.

Prezent în studio, Marius Lăcătuș, o altă legendă a Stelei, a explicat de ce crede că jocul celor de la FCSB suferă în unele momente.

„Aseară au fost un fel de broaște țestoase ca joc, ca ritm (n.r – CSKA 1948 Sofia). Trebuie să recunoaștem că FCSB a avut o evoluție ștearsă, palidă și în a doua repriză cu Dinamo. Eu cred că FCSB este încă în căutări și în ceea ce privește vârful de atac, și mijlocașul de banda dreaptă.

Acolo tot încearcă cu Miculescu, cu Cordea, cu Popescu. Acum, sincer, nici despre Băluță nu putem să spunem că a făcut nu știu ce jocuri. Bine, e început de campionat, dar cine a jucat acolo nu a dat cel mai bun randament”, a spus și Lăcătuș.

Returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va juca la București, pe Arcul de Triumf, joi, 3 august, de la ora 21:30. Învingătoarea se califică în turul 3 și se va duela cu danezii de la Nordsjaelland.

Un comentariu la „Balint și Lăcătuș, necruțători după meciul lui FCSB: „Le-aș interzice să mai vorbească de Champions League / Broaște țestoase””

  1. doi dobitoci vb de STEAUA/FCSB, vede ca nu ii baga nimeni in seama , decat digi sport, fiind cei mai ofticati de mersul echipei STEAUA/FCSB, si nu stiu ce sa mai nascoceasca zdrentele dracu lacatus si balint

    Răspunde

Lasă un comentariu