Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru transferul lui Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre jucătorii aflați pe lista lui Gigi Becali cu care patronul FCSB-ului vrea să întărească echipa pentru următoarea stagiune.

La fel ca în sezonul precedent, atacantul a jucat pentru echipa condusă de Gică Hagi, fiind împrumutat de la Fiorentina.

Gigi Becali se pregătește să plătească pentru transferul lui Louis Munteanu, ale cărui contract cu clubul din Serie A expiră în vara anului 2025. Italienii ar fi deschiși să îl vândă încă din această vară pentru a evita să îl piardă gratuit în anul următor.

Interesul pentru atacantul Louis Munteanu s-a manifestat și din partea echipei Rapid, după cum a confirmat chiar principalul acționar al clubului din Giulești, Dan Șucu. Astfel, Gigi Becali se confruntă cu o competiție acerbă în cursa pentru semnarea lui Louis Munteanu.

Cei doi proprietari de cluburi din Superligă au aflat suma pe care va trebui să o plătească pentru a-l transfera pe atacantul de la Fiorentina.

Conform informațiilor de la Fanatik, Fiorentina solicită 1,5 milioane de euro pentru atacantul împrumutat la Farul Constanța până la sfârșitul acestui sezon, iar italienii vor avea ultimul cuvânt în privința destinației viitoare a fotbalistului.

Sursele indică faptul că discuțiile dintre FCSB și Fiorentina sunt într-un stadiu avansat, însă acest lucru nu implică automat finalizarea transferului lui Louis Munteanu la echipa patronată de Gigi Becali.

Valoarea de piață a lui Louis Munteanu este evaluată la 1,5 milioane de euro.

Un comentariu la „Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru transferul lui Louis Munteanu”

  1. Cred că L. Munteanu ar merita și mai mult ,……dacă a dat cat a dat pe Miculescu și pe Radaslavescu…… FORZZA FCSB UNICA STEAUA BUCUREȘTI 🍷 !

    Răspunde

Lasă un comentariu