Ce spune Denis Alibec după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea înapoi la FCSB

Gigi Becali (65 de ani) are planuri mari pentru următorul sezon, când vrea ca FCSB să se califice în grupele Champions League, astfel că patronul roș-albaștrilor a întocmit deja lista de transferuri.

După victoria obținută de FCSB în fața Universității Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să facă nu mai puțin de cinci transferuri pentru a spori șansele FCSB-ului la accederea în grupele Champions League.

Unul dintre numele menționate de Gigi Becali a fost cel al lui Denis Alibec, fotbalistul cu un trecut roș-albastru. Atacantul a îmbrăcat tricoul echipei patronate de Gigi Becali timp de un sezon și jumătate, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

Campion cu Farul sezonul trecut, Alibec s-a transferat în acest sezon la Muaither, echipă ce evoluează în campionatul Qatarului. Chestionat pe tema unui eventual transfer la FCSB, Denis Alibec a răspuns scurt: ”Vorbim după EURO de transfer!”

5 comentarii la „Ce spune Denis Alibec după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea înapoi la FCSB”

  1. Dacă iladuce pe Alibec înapoi înseamnă că reîncălzire ciorba mai bine sa cumpere un atacant din Africa ca aia nu au fițe în cap.

    Răspunde

Lasă un comentariu