Ciprian Marica spune lucrurilor pe nume după FCSB – Farul 1-1: ” Trebuia să câștigăm. Avem un VAR ieftin, liniile sunt trase prost!”

Farul Constanța a remizat în ultima etapă cu FCSB, 1-1 pe Arena Națională.

FCSB – Farul Constanța s-a încheiat 1-1 pe Arena Națională luni seara, iar Ciprian Marica s-a declarat revoltat de arbitrajul VAR de la partida echipei sale.

”Un meci muncit, greu. Echipele se cunosc bine între ele. Noi am făcut un meci bun, păcat că nu am câștigat meciul. 

Ciprian Marica: ”Liniile sunt trase prost”

Acel gol anulat este imposibil! Liniile sunt trase prost! Mă simt nemulțumit. Chiar dacă am egalat pe final, puteam câștiga!

La penalty i-a dat în cap, în opinia mea este penalty. Din păcate vom avea și jucători suspendați. Se fluieră destul de ușor la noi. Foarte multe întreruperi, fragmentări. Ar putea fi lăsat jocul mult mai liber. Dar, de teamă, arbitrii fluieră aproape orice.

”VAR-ul pe care îl avem nu este ceea ce trebuie, nu ajută arbitrajul”

VAR-ul pe care îl avem nu este ceea ce trebuie. Avem prea puține camere, mult prea puține unghiuri. Liniile au un centimetru pe ecran. E greu să iei decizii la noi. VAR-ul nu ne ajută prea mult, mai mult ne încurcă.

VAR-ul nu ajută arbitrajul, sunt decizii greșite, eronate. 

Avem un VAR mai ieftin, poate din cauza aceasta avem problemele pe care le avem acum. Era destul de supărat Gică Hagi. A vrut să câștige, de ziua lui. Avea toate șansele. Am întâlnit echipa de pe primul loc și nu ne-a fost superioară”, a spus Marica, fost atacant la FCSB, în prezent oficial la campioana en-titre.

În FCSB – Farul, după 7 minute de tergiversări, analize și linii trase în camera VAR, a fost anulat golul reușit în minutul 58 de Louis Munteanu.

Un comentariu la „Ciprian Marica spune lucrurilor pe nume după FCSB – Farul 1-1: ” Trebuia să câștigăm. Avem un VAR ieftin, liniile sunt trase prost!””

  1. Ati fost furati ce jalnic poti fi dar la penalty nu am fost noi FCSB furati, daca era invers tipati ca nu a fost penalty ca a fost la minge nu ala nu e fault ati castigat campionatul doar cu ajutorul arbitrilor daca erati asa o forta trebuia sa va aratati valoare si urmatorul sezon in primele 3 clasate … da na nu ati mai dat in stanga si in dreapta sa fiti acolo sus…. rusine MARICA

    Răspunde

Lasă un comentariu