Contre între Gigi Becali și Gabi Balint în direct la TV. „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”

După ce a cerut penalty în meciul FCSB – U Cluj, scor 0-0, Gigi Becali a fost contrat de Gabi Balint în direct la TV. Finanțatorul liderului din SuperLiga a avut ultimul cuvânt.

FCSB a remizat alb cu U Cluj în etapa 26. În prima repriză, Târnovanu a respins execuția lui Dan Nistor de la punctul cu var și a blocat și șutul acestuia în vârstă de 35 de ani. Gigi Becali a susținut ulterior că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, dar Gabi Balint nu a fost de acord. Într-un moment al primei reprize, Tavi Popescu a căzut în careul clujenilor după un contact, însă Ovidiu Hațegan a decis să lase jocul să continue, fără să acorde penalty. Confruntarea între Gigi Becali și Gabi Balint a continuat în direct la TV.

“Acolo e penalty! La Tavi Popescu trebuia acordat penalty. Îi dă peste picior de 2 ori. E 11 metri clar”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport. În schimb, analistul TV este de părere că nu a fost niciun contact: “Nici nu l-a atins”, a spus Gabi Balint.

Finanțatorul “roș-albaștrilor” a avut ultimul cuvânt în discuția cu analistul TV. Gigi Becali a replicat în cadrul emisiunii celor de la Digi Sport: “Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”.

Un comentariu la „Contre între Gigi Becali și Gabi Balint în direct la TV. „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea””

  1. daca patronul unei echipe zice asa ceva, sa stiti ca asa este, voi servitorilor din digi sport, nu aveti barbatia sa recunoasteti, ca sluga nu contrazice sefu, asa ca aproape toti care comenteaza sau crainicii, toti sunt niste slugii qale postului digi sport, asta este

    Răspunde

Lasă un comentariu