Cristi Săpunaru a răbufnit la finalul meciul cu FCSB: „Mai bine jucăm fără VAR”

Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2, duelul cu FCSB, la finalul unei partide încrâncenate, cu două faze controversate, ambele în defavoarea giuleștenilor.

La finalul meciului, Cristi Săpunaru, fundașul central al giuleștenilor, s-a lansat într-un atac dur la adresa arbitrajului.

„Mai bine jucăm fără VAR. Și arbitrii pot greși că și ei sunt oameni, însă la noi VAR-ul este penibil. Penibil, penibil, penibil. Nici nu avem camere suficiente ca să vedem o fază.

S-a terminat egal și nu prea ne avantajează pe noi.

Nu știu ce nu mai funcționa și nu cred că era de vină Cristiano (n.r. – Bergodi), cred că tot de la noi a fost. Cred că frica de meciul de astăzi ne-a făcut să ne unim mai mult. Păcat că s-a terminat egal. E obligatoriu să ne revenim”, a spus Cristi Săpunaru la finalul meciului.

Meciul dintre FCSB și Rapid s-a încheiat cu un scor de 2-2, într-un duel desfășurat pe Arena Națională, marcând debutul lui Bogdan Lobonţ în calitate de antrenor principal la Rapid și obținând primul punct în faza play-off.

În sezoanele regulate, Rapid a obținut victorii cu scorurile de 2-1 în deplasare și 4-0 pe teren propriu împotriva FCSB-ului, stabilind astfel întâlnirea finală în cadrul play-off-ului pe teren propriu cu aceeași echipă.

FCSB venea după patru victorii consecutive în faza play-off, în timp ce Rapid a reușit să obțină primul său punct în această etapă sâmbătă seara.

Un comentariu la „Cristi Săpunaru a răbufnit la finalul meciul cu FCSB: „Mai bine jucăm fără VAR””

  1. Prea încrezut, prea lăudăros, să ai 16 puncte în urmă față de FCSB și să te dai mare, că nimeni nu stă în fața rapidului din ligă, e o problemă undeva. Faceți un campionat separat și jucați cu juniorii voștri, poate atunci veți fi mulțumiți. Când a-ți luat bătaie cu 4-1 acasă de la CFR Cluj, nu v-am auzit că nu aveți adversari in ligă.

    Răspunde

Lasă un comentariu