CSA Steaua nu are drept de promovare în Superliga, dar transferă din străinătate

CSA Steaua a oficializat în această zi transferurile jucătorilor Gianlunca Mancuso (24 ani) și Costel Avram (21 ani).

Formația roș-albastră are ca obiectiv primele câștigarea ligii secunde, însă nici în acest sezon nu are drept de promovare.

Oprița primește 2 transferuri

CSA Steaua debutează, marți, în deplasare, contra Chindiei, în liga a 2-a. Formația bucureșteană își propune să se afla pe prima treaptă la finalul sezonului, astfel că Oprița primește întăriri. În cursul zilei de azi, ”militarii” au semnat cu mijlocașul Gianluca Mancuso și fundașul Costel Avram.

Costel Avram (21 ani) s-a transferat la gruparea roș-albastră chiar de la rivala acestora din prima etapă, Chindia Târgoviște. Fundașul a crescut în Ghencea și spune că această mutare reprezintă un vis împlinit.

„Sunt un băiat modest, căruia îi place să muncească foarte mult și sper să arăt asta în teren. Calitățile mele sunt săritura la cap, pasele lungi, duelurile unu contra unu, stric defensiv. Transferul la Steaua înseamnă pentru mine un vis devenit realitate, pentru că pot să spun că adevărat că știu ce înseamnă Steaua.

Am crescut aici în cartier, la 100 de metri de stadion și atunci când echipa înscria un gol și nu ajungeam pe stadion, auzeam din pat acest lucru. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici și sper să îmi fac treaba cât mai bine”, a declarat Costel Avram, pentru Steaua TV.

De cealaltă parte, Gianluca Mancuso se află la prima experiență în România. Mijlocașul, ultima oară legitimat la Badajoz, în Spania, nu a costat-o nimic pe formația din liga secundă. Totodată, argentinianul este foarte încântat de acest transfer și declară că un mare merit l-a avut impresarul său.

„Am venit pentru că mi-a spus agentul meu. Am simțit că este o șansă unică pentru ceea ce înseamnă acest club.”, a spus Gianluca Mancuso.

Un comentariu la „CSA Steaua nu are drept de promovare în Superliga, dar transferă din străinătate”

  1. Pai normal ca pe banul contribuabilului pot face dezmat . Talpan si ministerul isi bat joc de banul public intr-o vreme cand lumea nu are ce manca

    Răspunde

Lasă un comentariu