Csa Steaua va putea juca în Superliga. Totul a fost pus la cale: „Eu mâine vă semnez să aveți dreptul să jucați în prima ligă!”.

CSA Steaua ar forțează obținerea dreptului de promovare în Superliga și speră să se asocieze cu Primăria Sectorului 6. Clubul din Ghencea se află la al treilea sezon în eșalonul secund, iar, până acum, echipa nu a putut accede în prima ligă.

Adrian Bumbescu a dezvăluit că în cadrul clubului Armatei sunt discuții intense pentru găsirea unor soluții pentru ca echipa din Ghencea să își revendice dreptul de promovare în Superliga. O variantă viabilă și posibilă este asocierea cu Primăria Sectorului 6, în speranța de a primi aprobarea din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Da, și acest punct s-a discutat (n.r. eligibilitatea celor de la CSA Steaua pentru a promova). Foarte aprig s-a discutat. Am stat de vorbă cu domnul comandant, cu domnul Bichir. Am stat de vorbă… mai multe alternative. A rămas așa: «Băi băieți, dacă voi găsiți soluția corectă, eu mâine vă semnez să aveți dreptul să promovați». Ne-am gândit, am stat de vorbă și cea mai bună soluție s-a găsit să mergem sub aripa primăriei (n.r. Sectorului 6). Asta a fost una dintre soluțiile foarte viabile”, a spus Adrian Bumbescu, la ProSport Live.

Daniel Oprița este decis să plece de la CSA Steaua dacă clubul nu obține drept de promovare

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, este decis să părăsească formația din Ghencea dacă nu se obține dreptul de promovare în Superliga.

O altă cerință pe care o impune antrenorul pentru a rămâne la formație este să i se pună la dispoziție un buget de transferuri pentru ca echipa să se poată activa la nivel de play-off. De asemenea, tehnicianul „militarilor” ar avea oferte din primele două ligi din România.

„Aștept să îmi termin contractul. Cinci ani (n.r. – de când e la CSA Steaua), chiar dacă trei au fost fără un obiectiv, e Steaua, sunt suporterii și ești obligat să… realizezi lucruri și să mulțumești oamenii. Sunt discuții și la Liga 2 și la Liga 1.

Dacă vor dori să continuăm și lucrurile vor fi cum trebuie și vom avea un obiectiv și un buget care să ne permită să intrăm în play-off, să ne batem pentru primele locuri, așa da, dacă nu…n-aș mai vrea să continui”, a declarat Daniel Oprița, potrivit Sport.ro.

3 comentarii la „Csa Steaua va putea juca în Superliga. Totul a fost pus la cale: „Eu mâine vă semnez să aveți dreptul să jucați în prima ligă!”.”

  1. ce primarie,,,,,,,,,,,cum s-a dai din banii locuitorilor sector 6 unei echipe care nu trebuie s-a existe,,,,,,,,cine se crede acest betiv,,,,,,bumbescu,,,,,,,,,el s-a asi vada de locul de munca,,,,,,,,,,drumetului,,,,,,,,,,,si s-a lase aranjamentele facute de el,,,,,,,,,,,,,,cine crede ca locuitoriii sectorului 6 o s-a fie de acord cu asa ceva,,,,,,,,,,daca este asa sunt multiii locuitorii care tin cu alte echipe,,,,,,,deci trebuie s-a ia toate echipele cu care tin locuitoriii sectorului 6 sub tutela PRIMARIEI SECTORULUI 6,,,,,,,,,,,,,,,,DECI CUM RAMANE……………………………………………….

    Răspunde
  2. Vise csa nu va fi niciodată în liga 1 pt ca sunt o echipa departamentala înființată în 2017 Fcsb a fost continuatoarea Stelei ei sunt fc steaua București fcsb este fotbal club steaua București adevărată. AVEM 27 DE TITLURI FORTA STEAUA CAMPIOANA

    Răspunde

Lasă un comentariu