Dan Șucu a răbufnit la finalul meciului cu FCSB  „Singuri împotriva tuturor!”

Dan Șucu s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa arbitrajului după egalul de pe Arena Națională cu FCSB, scor 2-2.

Principalul finanțator al Rapidului a afirmat că arbitrajul a fost favorabil echipei FCSB și a subliniat că, din punctul său de vedere, giuleștenii au câștigat partida de pe Arena Națională.

„Sunt în drum spre spital cu Hromada. Nu sunt specialist, dar starea lui nu este deloc bună. Am văzut scene reprobabile în această seară.

Un jucător aflat în suferință acoperit de scuturile jandarmilor, iar spectatorii aruncau cu obiecte în el. Este prima dată când înțeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor.

Un arbitraj pro FCSB pe parcursul a 90 minute. Sunt extrem de dezamăgit, pentru mine Rapid a câștigat. Pe un stadion ostil, cu un arbitru ostil”, a spus Dan Șucu la Primasport.

FCSB – Rapid, scor 2-2. Duelul de pe Arena Națională a marcat debutul lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal la Rapid, care a obținut primul său punct din play-off.

În meciurile directe, Rapid a învins cu 2-1 în deplasare și 4-0 acasă în sezonul regulat, urmând să încheie play-off-ul pe teren propriu împotriva FCSB-ului.

FCSB venea după patru victorii consecutive în play-off, iar Rapid a obținut sâmbătă seară primul punct din această fază a competiției.

Un comentariu la „Dan Șucu a răbufnit la finalul meciului cu FCSB  „Singuri împotriva tuturor!””

  1. I-mi pare rău, dar comentariile sunt la nervi și cu acuzații nefondate. De ce poate să-i bată toții pe Rapid, dar FCSB nu are voie, în repriza secundă, posesia a fost 70% FCSB și celelalte date tehnice au fost tot în favoarea lor. Cramponarea și învrăjbirea, nu fac casă bună cu fotbalul. Mult succes tuturor.

    Răspunde

Lasă un comentariu