De ce nu îi dă afară Gigi Becali pe Elias Charalambous și Mihai Pintilii! „E o caterincă totală”. Ce rol va avea Mache la FCSB

Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului, crede că lui Gigi Becali îi este la îndemână să lucreze cu Mihai Pintilii și Elias Charalambous, iar acesta ar fi motivul pentru care încă îi ține la echipă.

Dinu Gheorghe crede că Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor rămâne la FCSB: „Nu cred că cei doi vor fi schimbați. Domnului Becali îi este la îndemână să lucreze cu ei”

După ce FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland, scor 0-2 la general, în cadrul turului trei preliminar Conference League, Gigi Becali, finanțatorul formației bucureștene, a cerut ca sesiunile de antrenament să fie prelungite cu jumătate de oră, însă Mihai Pintilii nu a fost de acord și l-a „amenințat” că va pleca de la echipă.

Mai mult, patronul roș-albaștrilor a acuzat dur schimbările făcute de Elias Charalambous în returul de la Farum, iar unii chiar cred că antrenorul cipriot are zilele numărate la vicecampioana României. Dinu Gheorghe a abordat acest subiect la ProSport Live și a spus că cei doi nu vor pleca de la gruparea roș-albastră. Legat de atmosfera de la clubul antrenat de Elias Charalambous, fostul președinte de la Rapid a auzit că Florin Tănase îl numește „Ferguson” pe Gigi Becali și a catalogat ce se întâmplă la FCSB ca fiind „o caterincă totală”.

„(n.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous) Probabil că vor rămâne în continuare, domnului Becali îi este la îndemână să lucreze cu ei. (n.r. Nu este mulțumit de cum este pregătită echipa) Depinde ce i se spune, cine e acolo și îi mai spune câte ceva.

Am văzut acum că îl sună Tănase în pauza meciurilor: Ferguson, ce schimbare ai făcut!
E o caterincă totală. Nu cred că cei doi vor fi schimbați, pentru că dacă vrea domnul Becali așa, vor mai pune 30 de minute (n.r. la antrenament). Îl vor pune pe Mache să cronometreze. Dacă asta e dorința lui, o vor respecta”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

3 comentarii la „De ce nu îi dă afară Gigi Becali pe Elias Charalambous și Mihai Pintilii! „E o caterincă totală”. Ce rol va avea Mache la FCSB”

  1. unde mai gaseste becali antrenor ca elias. c. noroc cu jucatorii, ca era de mult pe faras, acelas stil incalcit, care pana la urma le iese, da cand da de uni mai buni, gen danezi, au luato ….in brate de malineanu, nu ai fi vazut o schimbare de joc la noi , feritar sfantu, pai daca nu stie

    Răspunde
  2. unde mai gaseste becali antrenor ca elias. c. noroc cu jucatorii, ca era de mult pe faras, acelas stil incalcit, care pana la urma le iese, da cand da de uni mai buni, gen danezi, au luato ….in brate de malineanu, nu ai fi vazut o schimbare de joc la noi , feritar sfantu, pai daca nu stie, ce dracu vb ca am mai scris, cand eu am fost internat

    Răspunde

Lasă un comentariu