De ce transfermarkt a postat că FCSB a ajuns la 27 de titluri? Când se va remedia ,,eroarea,,?

FCSB apare pe site-ul de specialitate Transfermarkt cu 27 de titluri. Reprezentantul din România a lămurit situaţia la emisiunea Spotlight.

FCSB a câștigat titlul după o pauză de nouă ani. Însă, procesele pentru siglă, marcă și palmares între FCSB și CSA Steaua au bulversat atât microbiștii, cât și oficialii. Unii spun că FCSB a câștigat titlul 27, alții susțin că este abia al șaselea titlu, iar unii consideră că este primul campionat câștigat de roș-albaștri, conform deciziilor judecătorești.

Pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, FCSB apare cu 27 de titluri în palmares. Situația a fost lămurită la emisiunea SPOTLIGHT de Cătălin Cîmpian, area manager în România al Transfermarkt:

“Ştim problema asta. Noi, problema asta am discutat-o să vedem ce facem când va fi totul definitiv. Şi ar fi un lucru destul de complex. Nu doar trofeele ar trebui modificate, ci tot istoricul FCSB dintr-o anumită dată până azi.

Facem modificările doar după o decizie finală: rapoarte de meci, trofee, tot ce avem pe site, dar ştim că CSA Steaua ne prezintă ca definitivă câştigarea palmaresului.

“Vom face modificările când UEFA va scoate trofeul Champions League din palmaresul FCSB.”

Noi nu suntem jurişti, noi suntem doar un portal. Mulţi ne dau ca ceva foarte oficial. Vom face modificările când UEFA va scoate trofeul Champions League din palmaresul FCSB.

Eu sunt de acord, o spun în nume propriu. Ştiu că s-ar putea să fie probleme la Federaţie. Toată lumea prezintă subiectiv situaţia. Federaţia, chiar şi Liga, se feresc să spună că e trofeul cu numărul şase sau 27. 

Nu sunt siguri, nu vor să îşi asume. Noi suntem la un nivel mai jos ca importanţă ca să ne asumăm noi. Luăm ca atare, decizia UEFA. CSA Steaua ar avea pârhii, poate nu au vrut să le pună în practică.

“Au fost cerinţe de modificări a palmaresului, dar nu din partea oficialilor CSA Steaua ci din partea fanilor”

Cred că ar putea ajunge chiar şi la TAS. Un oficial al CSA Steaua a discutat cu mine pe mail, am discutat despre profilul lui, dar nimeni nu ne-a spus niciodată de palmares. Au fost cerinţe de modificări a palmaresului, dar nu din partea oficialilor CSA Steaua ci din partea fanilor.

Nu vreau să dau nume, dar poate nici nu ne văd aşa importanţi. Tot din punct de vedere personal, cred că CSA, cu aceste dosare câştigate, e normal să îşi prezinte palmaresul câştigat în perioada în care a avut echipa de fotbal, care din punct de vedere sportiv este FCSB.

Dacă ar fi câştigat un proces în care Federaţia să fie obligată să excludă FCSB că nu şi-a câştigat locul corect, ar fi cu siguranţă palmaresul celor e la CSA Steaua. Aşa cum UEFA azi ne arată, FCSB este continuatoarea.

“Atâta timp cât pe site-ul UEFA, Marius Lăcătuş apare golgheterul echipei, noi nu facem modificări”

Alte discuţii, nume, stemă, fiecare are altă opinie. Nu am primit mesaje, sunt situaţii în care se trimit mail-uri pentru transfermarkt.info. Eu, personal, nu am primit. 

Dar acesta este răspunsul şi pentru dânşii. Eu am opinii, dar ce ţine de site, mereu am întrebat. Atâta timp cât pe site-ul UEFA, Marius Lăcătuş apare golgheterul echipei, noi nu facem modificări”, a spus Cătălin Cîmpian, area manager în România de la Transfermarkt

2 comentarii la „De ce transfermarkt a postat că FCSB a ajuns la 27 de titluri? Când se va remedia ,,eroarea,,?”

  1. eu nu stiu de ce se mai intarzie atat iar mapn csa steaua nu desfiinteaza sectia de fotbal cum au infiintat- o pentru ca toaca bani degeaba pe care ar putea fi folosiți in alta parte ori mai bine cu bani astia fac academia steaua pt coopii si juniorii pt formarea coopiilor si nu se mai supara nimeni si numai se cearta nimeni un fel de luceafarul dinaite baza sportiva este bani care se dau pt jucatorii de 30 si ceva de ani pt straini se folosesc aici echipa in liga 2 oricum nu poate promova si vor face bine coopiilor si viitorului fotbal romanesc poate o noua generatie mai buna decat cea din 94 si sigur nu va mai spune nimeni nimic ca se cheltuie bani statului sunt coopii si nepoti nostri dar acum cand vezi ca aduce si plateste jucatorii straini degeaba fara nici o performanta ei raman in liga 2 o vesnicie si batuți si cu bani luati pt coopii ar fi cea mai buna varianta un sistem gen luceafarul conditii de cazare antrenament sunt un mananger bu uite acum sa- si puna aportul piturca lacatus fosti jucatori si antrenori buni nu vin doa ca au ceva cu becaki nu pt echipa ca si talpan ca ei sunt constienti ca armata nu poate deveni srl ori asocia c- un srl

    Răspunde
  2. Salut … tare as vrea sa vad atunci cand se va remedia situatia aceasta prin inchiderea clubului clona CSA ce mai fac asa zisele legende care acum dau cu venin imprejur doar doar or mai prinde un banutz de la Mapn … ca doar de aceea s-a creat asa zisa continuatoare a Steaua Bucuresti … se vrea sifonarea de bani … si nu putini … cand va veni cineva sa spuna ca nu mai sunt bani … se va inchide cosmelia … o sa fie distractiv … efectiv cand apar pe tv se declanseaza stare de rau … iti vine sa vomiti … Vedem ce va fi …

    Răspunde

Lasă un comentariu