Denis Alibesc a ales între Farul si FCSB. Anunțul făcut chiar de rege

Denis Alibec (33 de ani) este dorit de Farul, întrucât aventura de la Muaither, echipă la care s-a transferat vara trecută, se va încheia în viitorul apropiat.

Denis Alibec merge la Farul, dacă revine în SuperLigă

„Regele” a avut marți o intervenție telefonică la Fotbal Club, unde a precizat că Alibec prioritizează ofertele din străinătate. Totuși, în cazul în care decide să revină în țară, Alibec ar alege Farul, așa cum a lăsat de înțeles Hagi. 

„Am vorbit cu el. Noi suntem deschiși oricând. Deocamdată, are Campionatul European în față și prioritatea să își găsească ceva afară. În țară, vine la noi, da. Sper să vină la noi”, a declarat Hagi. 

Hagi și Alibec au colaborat cu succes în sezonul 2022/2023, încheiat cu câștigarea titlului de campioană de către Farul în SuperLigă, performanță la care atacantul a avut o contribuție semnificativă.

În schimb, la FCSB, Alibec a avut o experiență mai puțin fericită în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

Un comentariu la „Denis Alibesc a ales între Farul si FCSB. Anunțul făcut chiar de rege”

  1. Oricât vă chinuiți voi că oamenii normali au înțeles cum stau lucrurile. Băieții ăștia demască și dezbracă toată clasa politică de lenjeria mincinoasă și hidoasă a mocirlei in care se zbat. Lumea a înțeles și tace fiindcă vă va da lovitura la vot.
    Nenorociților și tâlharilor „veți muri pe mana voastră” și nici amintirea despre voi nu va mai dăinui!

    Răspunde

Lasă un comentariu