Dinamo, în degringoladă după trei etape. Un oficial al roș-albilor anunță transferuri

Dinamo e în impas după 0-3, luni seară, pe teren propriu, cu Sepsi. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a reușit să strângă vreun punct în această ediție de campionat.

Dinamo avea planuri mari înaintea debutului de campionat însă prezentul e unul cenușiu pentru formația lui Ovidiu Burcă. Cu zero puncte după trei runde de la startul sezonului, trupa din Ștefan cel Mare a avut o evoluție ștearsă și luni, în ultimul meci al etapei a treia, scor 0-3, pe teren propriu, cu Sepsi, formația condusă de fostul stoper al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu. 

Deși Ahmed Bani, jucătorul „câinilor”, e plin de optimism, fanii au devenit sceptici în privința evoluțiilor echipei la care există lupte interne în cadrul conducerii. 

Vlad Iacob, administratorul delegat al nou-promovatei, susține că Dinamo va mai efectua transferuri pentru ca echipa să se exprime la un nivel superior. Totodată, oficialul din Ștefan cel Mare, admite că rezultatele slabe vor stâni și un val de presiune din partea suporterilor. 

”Ar putea veni o presiune din partea fanilor, la orice club cu aşteptări ridicate şi cu o istorie ca a lui Dinamo, lipsa rezultatelor se transformă în presiune. Sper ca, totuşi, lucrurile să se redreseze şi să începem să câştigăm puncte, ca să nu ajunge în acea situaţie.

Vom mai face transferuri, dar nu vreau să vorbesc despre ce posturi e vorba. Nu e vorba de numărul jucătorilor pe care vrem să îi aducem, încercăm să creştem valoarea lotului. Sunt şi jucători care se pregătesc să intre, dar acum nu sunt pregătiţi, trebuie să se pună la punct fizic”, a spus Vlad Iacob, potrivit Prima Sport. 

Dinamo, în sezonul Superligii 2023 / 2024

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

FCSB – Dinamo 2-1

Dinamo – Sepsi 0-3

Lasă un comentariu