Emil Grădinescu, prima reacție după ironiile lansate de CTP: „Și eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las așa”

Partida dintre Israel și România de sâmbătă seară, câștigată de „tricolori” cu scorul de 2-1, a fost comentată de către Emil Grădinescu și Costi Mocanu pe Prima TV. Maniera celor doi a fost criticată de mai mulți spectatori, dar și de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj ironic la adresa celor doi comentatori, pe care i-a acuzat că „au dat cu gura patriotic din răsputeri”.

Emil Grădinescu: „Și eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las așa”

Emil Grădinescu a reacționat după criticile lansate de către CTP la adresa sa și a colegului Costi Mocanu: „Sunt unii care nu sunt neapărat fani ai naţionalei, sunt oameni cu un anumit nivel de cultură şi cu pretenţii care s-au simţit ofuscaţi de toate interjecţiile noastre. Poate că lor nu prea le-a plăcut. Am comentat pentru suporteri.

N-am citit reacţia lui CTP, mi-a spus soţia că ne ia la mişto. Foarte bine, asta e dacă aşa crede el. Şi eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las aşa. Până la urmă, nu este rău dacă te înjură CTP-ul. Am fost pur şi simplu microbişti, nu a fost ceva patriotic. Am zis ce am simţit ca nişte oameni care consumă fotbal”.

Emil Grădinescu: „Nu mi-am dat seama când m-a luat valul”

Emil Grădinescu a explicat printr-o intervenție la Fanatik modul în care a comentat partida dintre Israel și România, motivând faptul că el și colegul său au fost prinși în tensiunea partidei: „Iniţial, înainte să intrăm în emisiune, ne-am gândit că ar trebui să fim mai calmi, mai detaşaţi. Să avem o plasă de siguranţă, de civilizaţie. Dar a început meciul, ne-a prins tensiunea şi ne-am purtat ca nişte microbişti.

Am fost ca nişte suporteri. Vă spun, îmi propusesem să fiu puţin mai distant. Dar nu mi-am dat seama când m-a luat valul şi m-am trezit că strig la arbitru, la Mihăilă, de peluză. Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi. Dar, mă rog, unora le-a plăcut, altora nu. 

Am avut atâtea meciuri slabe pe care le-am comentat cu echipa naţională, dar de data asta am simţit vibe-ul acela din alte timpuri, de pe vremea când România avea naţională bună de tot. Am simţit că sunt stăpâni pe ei, ştiu ce fac. Au ţinut liniile sus, nu au băgat autobuzul în poartă. 

L-am văzut pe Stanciu care a alergat 15 kilometri, Raţiu foarte bun, surpriza Puşcaş. Cred că uşor, uşor începe să se lege o naţională. Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi. Aşa am făcut meseria asta 30 şi ceva de ani. Am încredere în instinctele mele.

Cred că am făcut bine aseară. Era un meci tensionat, important, iar dacă vrei să fii distant şi să nu te implici, nu cred că e bine. M-a luat apa rău de tot, cred că dacă reascult comentariul, mi-ar fi un pic ruşine”.

Un comentariu la „Emil Grădinescu, prima reacție după ironiile lansate de CTP: „Și eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las așa””

  1. Domnule Gradinescu,
    Nu este nici o rusine sa-ti sustii echipa nationala, chiar da esti (ptr mine cel mai bun) comentator sportiv.
    Donul CTP este frustat dat fiind ca nu poate sa fie si el in direct cu suporterii adevarati. La temperamentul dumnealui nici nu s-ar potrivi !!!

    Răspunde

Lasă un comentariu