Fanii CSA Steaua îl provoacă pe Emil Grădinescu: „Vrea FCSB în Ghencea? OK, să gireze el pentru FCSB!” » Reacția ironică a comentatorului: „De acord, dar cu o condiție”

FCSB a anunțat, prin vocea lui Mihai Stoica, faptul că a făcut deja o solicitare oficială de a închiria arena din Ghencea pentru a disputa acolo derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1, meci care va avea loc duminică, 6 august, de la 21:30. „Nu văd, de data aceasta, ce ne-ar mai putea împiedica”, a adăugat MM la Orange Sport.

Probabil că vor urma alte negocieri între CSA Steaua și șefii FCSB-ului, la fel cum s-a întâmplat și săptămânile trecute, când au fost finalizate cu un refuz din partea clubului deținut de MApN de a pune la dispoziția roș-albaștrilor arena respectivă pentru confruntarea cu Dinamo.

O parte a suporterilor CSA Steaua, care au fost extrem de vehemenți în a susține că FCSB nu are ce să caute în Ghencea, au lansat în această dimineață o provocare. În direcția lui Emil Grădinescu, comentator al meciurilor de fotbal pentru posturile Orange Sport și Prima Sport și cel care a susținut mereu, pe un ton apăsat, că ceea ce face CSA Steaua în privința blocării accesului FCSB pe stadion „este un abuz. Stadioanele au fost construite pentru a se juca fotbal pe ele și pentru a produce bani, nu pagubă așa cum se întâmplă cu arena din Ghencea”.

„Steaua Liberă” lansează o provocare pentru Emil Grădinescu

Pagina de facebook „Steaua Liberă”, administrată de un nucleu al fanilor CSA Steaua și care a fost un aprig apărător al lui Florin Talpan în toate demersurile pe care acesta le-a avut, a creat astăzi următoarea postare:

„Vrem să facem un anunț!

Suntem de acord ca FC Fcsb să joace pe stadionul Steaua, CU O SINGURĂ CONDIȚIE!

Vrem ca domnul Emil Grădinescu să își asume calitatea de girant pentru FC Fcsb. ÎN SCRIS! Vrem ca domnul Grădinescu să semneze și el contractul de închiriere și să își asume rolul de plătitor al chiriei în cazul în care FC Fcsb nu o va face.

Domnul Grădinescu are dreptate când spune că stadioanele din România trebuie să producă bani. Dacă domnia sa chiar crede că FC Fcsb este un partener de bună credință pentru Steaua, ar trebui să accepte provocarea noastră. Dacă e cum zice el, atunci FC Fcsb va plăti chiria și toate cheltuielile la timp, în totalitate, deci el nu va trebui să scoată niciodată nici măcar un leuț din propriul buzunar.

Dar, dacă FC Fcsb se dovedește a fi un club țepar, cum credem noi, care nu plătește chiria la stadionul Steaua, atunci banii din chirie vor fi luați de Steaua din buzunarul domnului Grădinescu, care cu siguranță va fi foarte fericit că stadionul nostru va produce bani pentru bugetul de stat.

Sunteți de acord, domnule Grădinescu?

Cum ar spune și americanii, put your money where your mouth is (n.r. în engleză, acțiunile să reflecte vorbele)!”

Replica lui Emil Grădinescu: „Să scrie cu majuscule «FCSB e Steaua»”

În acest joc-provocare propus de fanii CSA, care l-au contestat de cele mai multe ori extrem de dur pe Grădinescu, în câteva cazuri chiar fiind vorba despre derapaje și amenințări, comentatorul a avut o replică: „Da, accept, dar cu o condiție și anume finalul contractului de închiriere să conțină propoziția următoare, scrisă chiar cu majuscule: FCSB e Steaua!”.

Răspunsul fanilor CSA Steaua

Le mulțumim celor de la GSP pentru că au avut curaj să îi transmită domnului Grădinescu provocarea pe care am lansat-o. Și îi mulțumim și domnului Grădinescu că a răspuns. 

Prin răspunsul dat, domnul Grădinescu a confirmat două lucruri pe care noi le cunoșteam deja: 

1. A confirmat că FC Fcsb nu este un partener de afaceri bun pentru clubul Steaua București. Dacă ar fi fost, domnul Grădinescu ar fi acceptat provocarea noastră fără niciun comentariu și mai ales fără acea condiție lipsită în totalitate de sens. 

2. A confirmat și că FC Fcsb nu a fost și nu este Steaua București. Dacă ai nevoie de un contract scris în care clubul Steaua să spună ”FCSB e Steaua”, e clar că FC Fcsb nu e Steaua.

„Conducerea CSA a arătat din nou că-și bate joc de suporteri”

Emil Grădinescu e cel care a comentat sâmbătă seara derby-ul FCSB – Dinamo, disputat pe Arcul de Triumf și, în debutul comentariului său, a avut un discurs-manifest: 

„Cel mai crâncen derby din spatele nostru, 70 de ani de ostilitate, aceste două echipe au deținut multă vreme monopolul performanței. 

FCSB/Steaua și Dinamo au 94 de trofee interne, doar că vremurile bune s-au dus cel puțin pentru Dinamo, care se zbate să rămână în viață după tentativa de asasinat comisă de Cortacero și banda sa de escroci. Două rivale neînduplecare care făceau legea în fotbalul din România. 

Conducerea CSA a arătat din nou că-și bate joc de suporteri, de orice normă, într-un an în care Guvernul crește taxele și impozitele, în care deficitul bugetar a crescut, TVA a crescut la mâncarea pentru câini și pisici. Ei bine, conducerea CSA plătită de la buget refuză să alimenteze acest buget. Cel puțin 100.000 de euro ar fi intrat la buget dacă stadionul Steaua ar fi fost închiriat”.

Un comentariu la „Fanii CSA Steaua îl provoacă pe Emil Grădinescu: „Vrea FCSB în Ghencea? OK, să gireze el pentru FCSB!” » Reacția ironică a comentatorului: „De acord, dar cu o condiție””

  1. FRATILOR ASTIA NU AU NICI O VALOARE,, VOR LOCUII IN LIGA 2 MULT SI BINE, CA DACA FAC VREO UNIUNE CU CINEVA , VOR TREBUI SA I PLATEASCA LUI BECALI JUMATE DI SUMA CERUTA DE talpan, NU STIU PRECIS , DACA NUMAI SECTIA FOTBAL SAU TOATE SECTIILE CSA, STABILESTE JUSTITIA, INDIFERENT , MINISTERU NU ARE BANI, NU LASA GAJ UN TANC SAU O AMFIBIE

    Răspunde

Lasă un comentariu