Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Fanii Stelei cer conducerii clubului din Ghencea să facă ceva pentru ca „militarii” să promoveze cât mai repede în Liga 1, dar și promovarea lui Florin Talpan, juristul clubului roș-albastru, pe poziția de comandant.

Luni, Curtea de Apel București a decis că palmaresul dintre 1947 și 1998 îi revine Stelei, perioada 1998-2003 echipei AFC Steaua, desființată între timp, iar între 2003-prezent echipei patronate de Gigi Becali, FCSB. 

Marți, Steaua București a emis un comunicat în care a anunțat faptul că trupa din Ghencea este tot mai apoape de victoria în fața celor de la FCSB în războiul identitar. „Militarii” au câștigat deja în instanță dreptul asupra numelui și mărcii „Steaua” în favoarea formației din Liga 1. 

Fanii Stelei cred însă că mai există probleme în cadrul clubului. Cea mai importantă: lipsa dreptului de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Fanii Stelei cer conducerii clubului să găsească soluții pentru a promova, după ce „militarii” au câștigat palmaresul în detrimentul FCSB

Mai jos, câteva dintre comentariile postate de fanii Stelei la postarea în care „militarii” anunță victoria în procesul pentru palmares cu FCSB. 

 • „Mai clar ca oricând. STEAUA suntem NOI! Steaua înseamnă CSA!”
 • „Adevărul întotdeauna învinge. STEAUA înseamnă CSA”
 • Vrem profesionalism la cel mai înalt nivel în cadrul clubului. Vrem promovare. Felicitări domnului colonel Florin Talpan, singurul care luptă pentru binele Stelei”
 • „Verdict final: Vrem Steaua in A! La munca, trantorilor!”
 • „Vrem Steaua București în A”
 • „Trebuie rezolvată și problema dreptului de promovare, acest club merită mai mult!”
 • „Steaua trebuie să promoveze!!!!”
 • „Felicitări și mulțumiri steliștilor adevărați care lucrează în club pentru binele Stelei! Ne-am dori ca toți din club să fie la fel. Vrem promovare, comunicare, marketing, vrem Steaua acolo unde îi e locul!”

„Daca am avea drept de promovare… VREM STEAUA IN A!!! Unde merită sa fie!”

Steaua, comunicat după decizia Curții de Apel București: „Mai aproape de victoria finală”
Mai aproape de victoria finală
Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Această decizie întărește pentru încă o dată că Steaua București este cea mai titrată formație din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.
Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană,19 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliștii se mândresc și se vor mândri pentru totdeauna.
teaua înseamnă Lăcătuș, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei și toți marii fotbaliști care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul roș-albastru.
Steaua înseamnă iubire necondiționată, sacrificiu, unitate, demnitate.
STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roș-albastre!

-comunicat Steaua București

2 comentarii la „Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!””

 1. Steaua adevărată este echipa armatei CSASteaua. In 1986 Becali păștea oile; așa că nu poate fi proprietarul Stelei. Dacă Csa Steaua promovează în super ligă, atunci FCSB trebuie retrogradată in liga 5.

  Răspunde

Lasă un comentariu