Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele la FCSB: „Sunt printre cei mai titrați din istoria clubului”

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele obţinute la FCSB. Adi Popa a venit cu un verdict clar, după ce şi-a numărat în direct trofeele câştigate. „Motoreta” a făcut o nouă declaraţie care aprinde „războiul” cu FCSB şi care îi va înfuria pe Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a jucat la echipa lui Becali între 2012 şi 2017, perioadă în care a cucerit trei titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. Din 2021 şi până în vara acestui an a îmbrăcat tricoul lui CSA Steaua.

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele obţinute la FCSB

Întrebat despre performanţele obţinute în carieră, Adi Popa a amintit de procesul pentru palmares şi a „inflamat” din nou spiritele.

(Îți vibrează inima când îi vezi pe cei de la FCSB? Ai jucat atâția ani…) Nu este de vibrat sau de nevibrat, dar vă dați seama… am obținut acolo opt trofee. Dacă judecăm după ultimele decizii ale instanței sunt printre cei mai titrați din istoria clubului.

Păcat că s-a ajuns la situația asta și când spun asta mă gândesc cum s-au comportat cei de acolo cu mine, după ultimul mandat. Viața merge înainte și este normal să le țin pumnii foștilor colegi. Mai vorbesc cu jucătorii și am amintiri frumoase de acolo, pe care nu le poate șterge nimeni. Sunt cele mai frumoase momente din carieră, cu titluri și cariere”, a declarat Adi Popa la playsport.ro.

FCSB este aproape de a câştiga primul titul după o aşteptare de 9 ani a fanilor. Adi Popa a analizat lupta pentru trofeul Ligii 1 şi subliniat paşii greşiţi făcuţi de contracandidatele liderului.

Este un lucru bun pentru cei de la FCSB, deși și ei au avut ceva probleme în ultimele etape, cu excepția meciului cu Hermannstadt, nu au mai avut prestațiile și rezultatele dorite. Dar este adevărat că au fost ajutați de contracandidate… Și etapa trecută, dar și în precedenta, rivalele s-au încurcat: CFR Cluj de cinci sau șase etape, Rapid, tot la fel, iar acum a început și CS Craiova…„, a mai spus Popa.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 19947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorbail din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

Mai aproape de victoria finală!

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

4 comentarii la „Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele la FCSB: „Sunt printre cei mai titrați din istoria clubului””

 1. Da, adevărata Steaua București, este steaua București a armatei, altă Steaua eu nu cunosc… că unii nevrednici vor săi sterpeleasca palmaresul dar se pare că justiția face dreptate… FCSB=BECALI…

  Răspunde
  • Dacă nu era Becali, de mult era desființată! Echipa voastră e înființată în 2017. Unde a fost din 1998 pana în 2017?! Fcsb=Steaua

   Răspunde
 2. Nu pot să nu recunosc și să nu fiu de acord că adevărata Steaua București este steaua București a armatei.. această echipă nea scos din bezna comunista și nea dus sub soarele Cupei Campionilor Europeni în 1986…asta nu se poate uita în veci… Steaua cand răsare soarele apune….

  Răspunde

Lasă un comentariu