FCSB a mai pierdut un titular pentru meciul cu UTA Arad

FCSB va juca la Arad, împotriva celor de la UTA, luni, de la ora 21:30, în runda a șaptea din Liga 1

Cu cinci victorii în primele cinci meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, FCSB se concentrează acum doar asupra campionatului, după ce a părăsit Conference League din turul 3 preliminar.

Adrian Șut s-a accidentat și ratează meciul cu UTA Arad

Pentru partida de la Arad, FCSB nu îi avea la dispoziție pe Alexandru BăluțăCu cinci victorii în primele cinci meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, FCSB se concentrează acum doar asupra campionatului, după ce a părăsit Conference League din turul 3 preliminar.

Adrian Șut s-a accidentat și ratează meciul cu UTA Arad
Pentru partida de la Arad, FCSB nu îi avea la dispoziție pe Alexandru Băluță, Andrei Vlad, ale căror accidentari erau cunoscute, dar nici pe mijlocașul Adrian Șut, care acuză și el proble medicale.

Adrian Șut a suferit o accidentare, care nu ar fi gravă, iar staff-ul celor de la FCSB a decis ca mijlocașul să nu facă deplasarea la Arad pentru a-l proteja, anunță Fanatik.Pentru partida de la Arad, FCSB nu îi avea la dispoziție pe Alexandru BăluțăAndrei Vlad, ale căror accidentari erau cunoscute, dar nici pe mijlocașul Adrian Șut, care acuză și el proble medicale.

Șut, despre care Gigi Becali spunea că nu are de gând să îl vândă în această vară, a ratat un singur meci în acest sezon, partida tur cu Nordsjaelland (0-0), când s-a accidentat chiar la încălzirea de dinainte de joc.

Andrei Vlad s-a accidentat și el la antrenament

Portarul Andrei Vlad (24 de ani) s-a accidentat la antrenametele efecutate de FCSB duminică și riscă să nu fie nici pe banca de rezerve la meciul cu UTA Arad.

Rezerva lui Ștefan Târnovanu a acuzat, potrivit Digisport, o lovitură la gleznă și a părăsit antrenamentele, urmând ca în perioada următoare să fie supus unor controale medicale pentru a se stabili cât de serioasă este accidentare.

Cel mai probabil, Andrei Vlad nu va face parte din lotul pentru meciul cu UTA Arad, însă asta nu-l încurcă pe Elias Charalambous, deoarece ar fi contat oricum pe serviciile lui Ștefan Târnovanu și la meciul cu arădenii.

2 comentarii la „FCSB a mai pierdut un titular pentru meciul cu UTA Arad”

  1. cum dracu nu se accidenteaza miculescu sau chiriches, daca nu pun osu la antrenamente spun uni, si mai schibati si voi pozele ca au plecat multi dintre ei, numai fiti asa prosti ca am vazut ca faceti o gramada de , am putea numi cenzuri

    Răspunde
  2. cum dracu nu se accidenteaza miculescu sau chiriches, daca nu pun osu la antrenamente spun uni, si mai schibati si voi pozele ca au plecat multi dintre ei, numai fiti asa prosti ca am vazut ca faceti o gramada de , am putea numi cenzuri ce atenti sunteti

    Răspunde

Lasă un comentariu