FCSB, în Ghencea. Reacția lui Panduru

Lovitură pentru cei de la CSA Steaua care au susținut mult timp că formația lui Becali nu va juca vreodată pe arena din Ghencea.

Gigi Becali își poate îndeplini visul. FCSB nu a jucat până acum vreodată pe arena din Ghencea, care a costat 100 milioane de euro, însă în acest sezon echipa din Berceni e foarte aproape să evolueze pe stadionul-bijuterie pe care evoluează CSA Steaua. 

FCSB ar putea disputa primul meci în Ghencea, chiar derby-ul cu Dinamo, programat în etapa cu numărul doi a sezonului 2023/2024 din Superliga, pe 22 iulie. Fost mijlocaș la Steaua în prima jumătate a anilor 90, Basarab Panduru, acum analist la Orange Sport, a comentat subiectul care a încins spiritele marți seara. 

”Dacă este corect, poate să joace pe Ghencea. Nu e nimic de discutat. Mie mi s-a părut normal. Dacă nu a jucat nimic, înseamnă că nu a fost normal. 

Adică aici e pe lăsat? Cum adică ne lăsaţi? Aşa ni se pare nouă, dar nu ar trebui să fie aşa. Ai dreptul sau nu ai dreptul.

Eu mă gândesc că dacă trei ani de zile ai făcut un abuz, puteai să faci ceva. Normal e să ai dreptul, nu să-ţi dea cineva să ai dreptul”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Stadionul „Steaua” a fost inaugurat oficial pe 7 iulie 2021, printr-un amical cu formația sârbă OFK Belgrad (6-0), după ce, cu o lună înainte, fusese ales de Macedonia de Nord și Austria pentru desfășurarea antrenamentelor de dinaintea meciurilor disputate la Euro 2020. Construcția arenei din Bulevardul Ghencea a durat trei ani și a costat aproape 100 de milioane de euro. 

2 comentarii la „FCSB, în Ghencea. Reacția lui Panduru”

  1. nu vedeti cat de penibili suntem, niste generali, nu doresc ei sa intre bani la buget, daca ei nu vor asa se va face si la toata lumea le este frica de ei, o fi zis ca daca fac altfel intra cu tancurile , ca la revolta din 89 , astia de acum ar vrea sa fie ca in 89 da nu se mai poate , poporu este la conducere, nu armata, asa ca stadionul este construit din bani nostri, pt toata lumea care plateste este disponibil, nu ca ma judec cu nu stiu cine , nu poti intra, daca dau bani, am intrare libera, armata in speta ministeru aparari nu are nici un drept mai mult ca noi, ceilalti, acum sa vedem daca organele isi vor face datoria, din 1921, o echipa a jucat pe acest stadion, acea echipa a platit darile care i se cuvin stadionului, cu ce drept armata prin conducatori acestei echipe, isi aroga dreptul de administrator, numai ministeru sportului sau primaria isi puteau, aroga acest drept, nici decum armata, nu mai suntem in ani 80, gata glasul mic si joc de glezne ostasi si ofiteri

    Răspunde
  2. Intro lume normala ar avea dreptul să joace în Ghencea oricine are posibilitatea să plătească chiria stadionului … Dar în România nimic nu prea e normal !!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu