Fcsb interzisă din nou pe Ghencea? Planurile Roș – Albaștrilor pot fi date peste cap

FCSB ar putea primi interdicție de a juca în Ghencea! Suporterii echipei Steaua au trimis un document oficial prin care cer să nu fie semnat contractul de închiriere cu FCSB.

Fanii din Asociația Ultima Redută 1947 au trimis un document oficial către conducerea CSA Steaua, solicitându-le să nu încheie un acord de închiriere cu FCSB.

Formația patronată de Gigi Becali ar urma să joace pe arena din Ghencea împotriva echipei Corvinul, într-un meci din Supercupa României. În plus, „roș-albaștrii” intenționează să dispute și meciurile din cupele europene pe stadionul Steaua, însă suporterii echipei Armatei se opun ferm acestei idei.

Astfel, suporterii de la CSA Steaua București i-au trimis comandantului Ștefan Bichir o cerere prin care solicită să nu permită echipei FCSB să joace pe stadionul lor.

„Stimate domnule Comandant, Asociația suporterilor steliști, Ultima Redută 1947, vă adresează o solicitare fermă de a nu încheia niciun contract cu clubul SC FC Fcsb SA pentru punerea la dispoziție sau închirierea stadionului Steaua pentru viitoarele meciuri de pe teren propriu ale echipei de fotbal din acest an.

Motivul acestei solicitări este reprezentat de faptul că finanțatorul echipei, managerul, conducătorul Peluzei SC FC Fcsb SA și întregul lot de jucători au continuat și continuă să ignore deciziile instanțelor de judecată, demonstrând un comportament de rea-credință prin nerespectarea acestora.

Unul dintre motivele principale pentru care semnarea unui nou contract trebuie respinsă, îl reprezintă încălcarea contractului anterior. Printre clauzele incalcate enumerăm: Articolul 5, punctele 5.4.28 si 5.4.29 din Contractul pentru punerea la dispoziție a stadionului Steaua:

Se obligă, prin toți reprezentanții săi (acționariat, conducere, staff, echipă, crainic, etc.), să nu utilizeze și să nu permită utilizarea niciuneia dintre mărcile Clubului Sportiv al Armatei Steaua, să nu afișeze și să nu permită afișarea de mesaje denigratoare la adresa acestuia și/sau mesaje care să genereze confuzie privind identitatea de brand, marca, palmares.

Se obligă, prin toți reprezentanții săi (acționariat, conducere, staff, echipă, crainic, etc.), să nu facă declarații sau afișeze comportamente denigratoare, provocatoare la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua care să creeze confuzie și să aducă prejudicii acestuia.

Nerespectarea prezentului articol, precum și a art. 5.2.28, va duce la pierderea dreptului de punere la dispoziție a stadionul Steaua pentru evenimente viitoare. Finanțatorul SC FC Fcsb SA, managerul Stoica Mihai, suporterii și jucătorii SC FC Fcsb SA au încălcat acest contract prin: scandări, bannere, declarații mincinoase și denigratoare”, au transmis fanii din Asociația Ultima Redută 1947, conform Fanatik.

Noi acuzații la adresa rivalilor de la FCSB: „Dezinformează și manipulează opinia publică”

De altfel, Asociația Ultima Redută 1947 este de părere că cei de la FCSB utilizează în mod abuziv palmaresul vechii formații Steaua.

„Au utilizat și utilizează în toate postările de pe rețelele de socializare dedicate titlului câștigat în acest an hashtagul #27!! Acest număr 27 însumează în mod provocator și mincinos palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Dezinformează și manipulează opinia publică prin pagina oficială de Facebook, arogându-și titluri de campioni, Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei!!

Titluri aflate în palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua și care nu au nicio legătură cu SC FC FCSB SA!! …. Adăugăm, nu în ultimul rând, declarațiile jucătorilor SC FC Fcsb SA, care prin declarații publice în presă și televiziuni aduc de asemenea prejudicii grave de imagine clubului Steaua, conducătorii Peluzei Fcsb-iste, care prin scandări și bannere aduc insulte inimaginabile Clubului Sportiv al Armatei Steaua”, au mai scris cei de la Asociația Ultima Redută 1947.

Florin Talpan se opune și el primirii celor de la FCSB pe arena Steaua

De altfel, și Florin Talpan, juristul echipei Armatei, a transmis că FCSB nu ar trebui lăsată să evolueze în Ghencea.

„Nu este oportun ca FCSB să vină să joace în Ghencea atâta timp cât noi suntem în litigiu cu ei. Ei sunt de rea-credință, nu vor să respecte deciziile instanței. Ei încearcă să ne anuleze mărcile.

Politicienii ar trebui să-și vadă de politicile lor și să nu ne impună ca FCSB să vină în Ghencea. Nu au ce căuta în Ghencea”, a spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

Un comentariu la „Fcsb interzisă din nou pe Ghencea? Planurile Roș – Albaștrilor pot fi date peste cap”

  1. Așa cum acești așa ziși suporteri, cam 500 de persoane, susțin că ei sunt reprezentanții unei echipe care pana în 2017,nu exista, nu pot pretinde ca sunt continuatorii clubului armatei, Steaua. Echipa condusă de Gigi Becali, prin investițiile făcute, încă de la preluarea de la Armată, au demonstrat ca ei sunt continuatorii de drept al echipei Steaua, dar ca să punem lucrurile la punct, cei care judeca acest proces, sa facă o ancheta printre suporterii fiecărei echipe, iar cei care vor întruniri un număr mai mare favorabil, ca la votare, ăluia să i se dea drepturile de reprezentare. De când minoritatea bate majoritatea?

    Răspunde

Lasă un comentariu