Florin Prunea ,, îl atacă,, pe Gigi Becali ”Nu vine niciodată la FCSB”

Gigi Becali (66 de ani) este foarte mulțumit de noua față a FCSB-ului, arătată în Supercupa cu Corvinul, scor 3-0, dar ar mai vrea un fotbalist la echipă: Louis Munteanu (22 de ani).

Atacantul legitimat la Fiorentina, dar care a evoluat sezonul trecut la Farul sub formă de împrumut, a intrat în ultimul an de contract cu echipa viola, fiind scos la vânzare de italieni pentru suma de 2.000.000 de euro.

Florin Prunea (55 de ani) este convins că fotbalistul nu va ajunge la un acord cu Becali, chiar dacă omul de afaceri va accepta prețul cerut de Fiorentina.

”Și dacă FCSB ar fi ajuns la un acord cu Fiorentina, cei de acolo mai trebuia să se pună de acord și cu jucătorul. Louis Munteanu este un jucător care, la fel, e diferență mare între el și Popa, dar are un anumit confort. 

Și nu mă refer la un confort din punct de vedere fizic. Mă refer la confortul de a-l lăsa pe el să-și facă meseria. Ori eu nu cred că el nu vine niciodată la FCSB.

Eu am spus de mai multe ori”, a opinat Prunea, prezent în studioul emisiunii Liga DigiSport.

”Mai degrabă, mergea la Rapid”

Prunea, mai degrabă, crede că Munteanu ar putea semna cu Rapid, și spune de ce nu-l vede niciodată la FCSB

”La Gică, se simțea ca pestele în apă”, a spus și Ionel Dănciulescu (47 de ani), prezent de asemenea în emisiune.

Prunea spune că Munteanu nu ar putea suporta presiunea exercitată de Becali la FCSB.

”A fost vorba despre Rapid și FCSB, nu?. Mai degrabă, mergea la Rapid. Mă refer la presiunea pe care o pune Gigi Becali. Îl mai vezi pe Alibec să revină la FCSB?”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

Un comentariu la „Florin Prunea ,, îl atacă,, pe Gigi Becali ”Nu vine niciodată la FCSB””

  1. Oricum lu Luis Munteanu iar fi foarte greu la noi (FCSB),…e foarte tânăr și nu a dat de greu , nu a fost lăsat să înoate singur deloc , așa că nu am pierdut nimic !

    Răspunde

Lasă un comentariu