Florin Talpan a anunțat când se vor încheia procesele dintre FCSB și CSA Steaua București

Florin Talpan a anunțat când se vor încheie procesele între FCSB și CSA Steaua București. Informații de ultimă oră pentru toți suporterii steliști.

Florin Talpan luptă pe patru mari fronturi împotriva FCSB-ului: procesul pentru palmares, dosarul de anulare al mărcilor istorice ale Stelei, dosarul prejudiciului în care îi cere 37 de milioane de euro lui Gigi Becali și cazul de la EUIPO, unde FCSB a încercat să obțină dreptul de a folosi numele de Steaua în competițiile europene.

Florin Talpan a anunțat și când se vor încheia aceste procese: „Nu vor dura mai mult de un an”. Cât vor mai dura procesele dintre FCSB și CSA Steaua? Aceasta este o întrebare care se află pe buzele multor suporteri. FANATIK a încercat să afle un răspuns chiar de la omul care se află în mijlocul acestor evenimente, Florin Talpan.

Dacă procesele pentru palmares, mărci și cel de la EUIPO sunt aproape de final, cel pentru prejudiciu va fi ultimul care va fi soluționat: „Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălat dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate știi nimeni cu exactitate. Însă eu preconisez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”.

Procesul cu privire la prejudiciu dintre FCSB și CSA Steaua București a început în urmă cu 8 ani: „Așa este justiția din România”

Florin Talpan spune că procesul în care CSA Steaua București îi cere lui Gigi Becali o avere ar putea să fie reluat în perioada următoare: „Soluționarea dosarului cu prejudiciul nu știu cât ar putea să mai dureze. E în funcție de cum se vor încheia cele pentru palmares și mărci.

Nu știu, vom vedea în următoarele luni. Acum n-aș putea să spun clar pentru că nu se poate aprecia. Ce pot să spun eu dacă așa este justiția din România? Atât durează termenele.

Florin Talpan: „Instanța s-a pronunțat deja și Gigi Becali trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 cum a spus”

În mod sigur voi câștiga pentru că instanța s-a pronunțat deja și el trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 ani cum a spus. Deci practic Gigi Becali a recunoscut că trebuie să dea bani clubului Steaua. 

Când a văzut că trebuie să dea pe 10 ani a încercat să suspende dosarul, să formuleze acțiuni în instanță să mai tragă de timp, să tergiverseze ca să poată în continuare să mai supraviețuiască. În dosarul pentru recuperarea prejudiciului am cerut toți acești bani.

În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Florin Talpan în exclusivitate pentru site-ul nostru.

6 comentarii la „Florin Talpan a anunțat când se vor încheia procesele dintre FCSB și CSA Steaua București”

 1. ,,,,,,,,,,talpanel,,,,,,,,ESTE CEL MAI PROST DIN,,,,,,MAPN,,,,,,,FACI HAINA STATULUI DE RAS DEJA A FACUTO,,,,,,,CU CE A GRESIT GIGI BECALI CAND A PRELUATO CAND A LUATO GIGI DEJA NU MAI ERA ECHIPA ARMATEI,,,,,DECI,,,,,,talpanica,,,,,,,puta mica,,,,,,,,ASA CA POTI S-A LE-O SUGI LA TOTIII SUPORTERIII,,,,,,,,FCSB = STEAUA BUCURESTI,,,,,,,,,,,SPOR LA SUPT SI LA CAT MAI MULTIII………………………………………………..

  Răspunde
 2. justitia romana, este cea mai tare, pana nu votam o formatiune de dreapta, tot asa ne vom plange de toate, dar romani au mintea ingusta si le place in comunism, asa ca justitia mai are de asteptat, 100 de ani, asa ca nu mai plangeti ca degeaba plangeti romani prosti

  Răspunde
 3. justitia romana, este cea mai tare, pana nu votam o formatiune de dreapta, tot asa ne vom plange de toate, dar romani au mintea ingusta si le place in comunism, asa ca justitia mai are de asteptat, 100 de ani, asa ca nu mai plangeti ca degeaba plangeti romani prosti, sunt curios ce mai detectati

  Răspunde
 4. justitia romana, este cea mai tare, pana nu votam o formatiune de dreapta, tot asa ne vom plange de toate, dar romani au mintea ingusta si le place in comunism, asa ca justitia mai are de asteptat, 100 de ani, asa ca nu mai plangeti ca degeaba plangeti romani prosti, sunt curios ce mai detectati in comentariu meu, ziaristi tampiti

  Răspunde

Lasă un comentariu