Florin Tălpan, criză de nervi după gestul făcut de Elias. Ce mesaj a postat

Înaintea meciului, antrenorii celor două echipe, Elias Charalambous și Florin Maxim, au susținut o conferință de presă care a generat controverse. Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a fost văzut lăsând intenționat să se vadă sigla Stelei imprimată pe scaunele din sala de conferințe. Acest gest l-a înfuriat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua, care a reacționat vehement pe rețelele sociale.

„FCSB nu este, nu a fost și nu va fi vreodată Steaua! FCSB nu deține palmaresul echipei de fotbal Steaua București care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, Supercupa Europei în 1987 și multe alte trofee!”, a scris Talpan pe contul său de Facebook.

Într-o declarație pentru Fanatik, Florin Talpan a dezvăluit că, după gestul lui Charalambous, a solicitat urgent ca toate siglele Stelei de pe stadion să fie acoperite.

„Ca urmare a faptului că am fost contactat de către presă în urma conferinței susținute de Elias Charalambous pe stadionul Ghencea, când a lăsat deliberat să se vadă emblema Stelei pe scaun, spre deosebire de antrenorul Florin Maxim, i-am somat de urgență pe cei din club să acopere toate însemnele Stelei de pe băncile de rezerve, din zona mixtă și din sala de conferință de presă. Ei nu sunt Steaua! Nu le putem permite celor care încalcă toate deciziile instanțelor judecătorești să se folosească încă o dată de numele și palmaresul Stelei”, a declarat Florin Talpan.

3 comentarii la „Florin Tălpan, criză de nervi după gestul făcut de Elias. Ce mesaj a postat”

 1. Bună seara…
  Referitor la criza de nervi a Domnului
  Talpan,clubul de fotbal FCSB a devenit o obsesie pentru acest personaj ipocrit!
  De cele mai multe ori, pur și simplu e de neînțeles!
  Nu ajunge nicăieri cu aceste afirmații!

  Răspunde
 2. In conducerea clubului STEAUA BUCUREȘTI nu au ce căuta asemenea oameni conflictuali și născuți ,, RĂI,, iar personajul talpa a fost prezent la predarea către AFC a secției de fotbal drept urmare este rău intenționat și împotriva legii !!!

  Răspunde

Lasă un comentariu