Florin Tălpan nu admite ca FCSB să joace în Ghencea. ,,Nimeni nu va semna,,

CSA Steaua a anunțat printr-un comunicat oficial că Ministerul Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului „Steaua”, a aprobat cererea trimisă de FCSB.

„Solicitarea echipei SC  FC FCSB SA de punere la dispoziție a stadionului „Steaua”, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului”, se arată în comunicatul CSA.

Răsturnare de situație în cazul „Ghencea”? Florin Talpan dezvăluie: „Nu mai semnează. Așa mi-a spus”

Într-o intervenție la TV, Florin Talpan a precizat faptul că Răzvan Bichir, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, a precizat că nu mai semnează contractul cu FCSB cu privire la închirierea stadionului „Steaua” din Ghencea.

„L-am rugat pe domnul comandant și mi-am spus punctul de vedere. Comandantul clubului CSA Steaua e de partea mea. Nimeni de la club nu vrea să semneze acest document. Gigi Becali vrea să ne fure identitatea! El a declarat în nenumărate rânduri că Ghencea e casa lui și că el e Steaua. Nu va semna nici dumnealui (n.r. comandantul). Așa mi-a spus. Mi-a promis că nu va semna acest contract”, a spus Florin Talpan la televiziunea DigiSport.

În urmă cu câteva zile, Bichir a lămurit mai multe subiecte după ce FCSB a solicitat ca meciul cu Dinamo de sâmbătă să fie disputat în Ghencea. Printre altele, comandantul a specificat că va semna documentele fără probleme.

Răzvan Bichir, comandant CSA Steaua: „Contractul încă nu s-a semnat. Problema este la FCSB”

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Răzvan Bichir, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că în momentul în care reprezentanţii FCSB vor semna contractul pentru punerea la dispoziţie a stadionului din Bulevardul Ghencea, pentru derby-ul cu Dinamo, îl va semna la rândul său fără probleme.

„Nu este niciun secret, contractul încă nu s-a semnat. A fost o comisie de negociere la nivelul clubului, prin care s-a stabilit tariful de folosire. În momentul în care semnează dumnealor draftul de contract pe care l-am trimis şi pe care l-am renegociat, îl semnăm şi noi fără probleme. Problema nu este la noi, este la dumnealor”, a declarat Bichir vineri.

Un comentariu la „Florin Tălpan nu admite ca FCSB să joace în Ghencea. ,,Nimeni nu va semna,,”

Lasă un comentariu