Florin Tălpan: ,,Vor să ne fure palmaresul,,

FCSB a câștigat titlul în Superliga, iar oficialii clubului au anunțat deja că echipa își va disputa meciurile din preliminariile UCL pe stadionul din Ghencea.

Roș-albaștrii se confruntă cu respingerea juristului Florin Talpan, care îi acuză de încălcarea unei convenții anterioare, afirmând că au declarat public, după obținerea titlului de campioni, palmaresul echipei Steaua. Talpan a caracterizat FCSB ca fiind lipsită de palmares și istorie, având sediul în satul Mogoșoaia.

Florin Talpan, atac la FCSB

(n.r. – FCSB) Vrea ne fure palmaresul și nu au ce căuta în Ghencea.

Atâta timp cât FCSB e o echipă care are sediul în satul Mogoșoaia și e înființată în 2003, eu cred că lucrurile sunt foart clare, nu au ce căuta în Ghencea.

Este o echipă oarecare care nu are niciun palmares”, a spus Florin Talpan pentru PRO TV și SPORT.RO.

De ce în acest moment nu poate fi încheiat un contract de închiriere între FCSB și CSA Steaua București

Motivul pentru care până acum cele două părți nu s-au pus la masa negocierilor este unul foarte simplu. FCSB nu știe când va debuta pe teren propriu în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, drept urmare nu putea fi încheiat un contract.

Din informațiile FANATIK, încheierea unui contract între FCSB și CSA Steaua București nu va putea fi posibil până pe data de 18 iunie, când la Nyon va avea loc tragerea la sorți și campioana României își va afla adversara.

Cu toate acestea, CSA Steaua București va încerca în continuare să blocheze acest demers al FCSB, mai ales că echipa lui Gigi Becali ar vrea să joace aici din luna iulie până în septembrie, când Arena Națională devine din nou disponibilă.

3 comentarii la „Florin Tălpan: ,,Vor să ne fure palmaresul,,”

  1. Cum se face că adevărata steaua (FCSB), nu a retrogradat niciodată, și are continuitate de când a preluato Becali, să stea cuminți ăștia care au făcut apelul bocancilor, eu sunt roman și cred că dacă era a României era bine, asta este,a preluat un om cu ambiții și a ținut o acolo în primele locuri

    Răspunde

Lasă un comentariu