Gabi Balint a răbufnit când a auzit scandările ultrașilor FCSB: ”Să recunoască că nu au nume și palmares”

Scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea, care au strigat „FCSB este Steaua” și „Suntem noi, Steaua suntem noi” la intrarea pe stadionul de 100 de milioane de euro, au provocat reacții puternice din partea legendei fotbalului românesc, Gabi Balint.

Balint, un fost jucător proeminent al Stelei care a câștigat cinci titluri și trei Cupe ale României îmbrăcând tricoul roș-albastru și a fost integralist în finala cu Barcelona din 1986, este susținător devotat al CSA Steaua.

Ce a spus Balint despre cântecele celor din Peluza Nord

Acesta a răbufnit când a fost întrebat despre cântecele suporterilor din Peluza Nord, cerându-le celor de la FCSB să recunoască faptul că nu dețin numele și palmaresul echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Stadionul Steaua e unul dintre cele mai frumoase. Mă întrebi de meci sau de echipă? Asta o fac tot timpul, chiar dacă jucau pe Naţional Arena (n.r. fanii care au strigat: ‘FCSB este Steaua’). Să se încaseze nişte bani… din bani privaţi. Banii de la FCSB sunt bani privaţi. Cred că a costat mai mult elicopterul ăla decât banii pe care îi încasează FCSB.

Eu n-am nimic. Eu am spus de mult că până la urmă vor juca acolo. Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares. Suporterii sunt stelişti, am spus întotdeauna” a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Record de asistență pe stadionul Steaua

În ciuda acestei controverse, meciul FCSB – CFR Cluj a fost un real succes, toate biletele puse în vânzare fiind achiziționate. La ora jocului, au fost așteptați în tribune aproximativ 28.000 de spectatori, marcând astfel un nou record de asistență pentru primul meci de Liga 1 disputat pe noul stadion din Ghencea.

Până acum, cel mai mare număr de spectatori a fost la meciul CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul ediției trecute de Liga 2, la care au asistat 21.500 de fani.

Gheorghe Mustață îi trimite un mesaj clar lui Gigi Becali înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj

Mustață i-a solicitat patronului să nu interfereze cu deciziile antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii, indiferent de situația de pe teren.

Liderul galeriei FCSB a transmis un mesaj puternic: ”Aici sunt în dificultate. Poate își va da seama că o echipă constantă trebuie lăsată până în minutul 60 sau 70. Mai ales atunci când rezultatul echipei este unul foarte bun. Poate va înțelege și va face schimbările puțin mai târziu” a declarat Gheoghe Mustață pentru fanatik.ro.

5 comentarii la „Gabi Balint a răbufnit când a auzit scandările ultrașilor FCSB: ”Să recunoască că nu au nume și palmares””

  1. Cum să spui că csa este Steaua când ea s-a înființat în 2017? Cum să spui că csa este Steaua, când a început să joace din liga a patra? Doar că nu îl suporți tu pe Becali? Doar că jucătorul de poker nu-i mai place de Becali și tu trebuie să fii de acord cu el și cu lăcătuș, care au antrenat echipa patronată de Becali?! Vedeți bine că pe toate stadioanele din țară unde joacă FCSB se umplu stadioanele și strigă Steaua, doar pentru voi și pentru talpan nu este Steaua,pentru că nu a vrut Becali să vă dea bani să faceți voi ce vreți cu ei.

    Răspunde
  2. BĂTRÂNII ARMATEI ROMÂNIEI, AU FOST JEFUIȚI LA PENSII, ODATĂ CU INFIINȚAREA CSA STEAUA 2017, BANII CARE TREBUIAU SĂ AJUNGĂ CONFORM LEGII 223/2015 ÎN URMA ACTUALIZĂRII PENSIILOR MILITARE, NU AU MAI AJUNS NICIODATĂ LA PENSIONARI MILITARI, PENTRU CĂ CIUCĂ, JIANU ȘI LUCA AU ÎNFIINȚAT PRIN… ORDIN DE MINISTRU AL APĂRĂRII, CSA STEAUA, FOTBAL PROFESIONIST… FAPTĂ PENALĂ!
    MÂINE 7 IUNIE ORA 13.00 ÎN PIAȚA VICTORIEI ESTE MARELE MITING AL REZERVIȘTILOR MILITARI JEFUIȚI LA PENSII PRN BUGETUL CONSTRUIT ILEGAL PENTRU ACEASTĂ ECHIPĂ DE 6-8 MILIOANE DE EURO/ANUAL.
    MAI MULTE, VEDEȚI AICI… https://as.ro/fotbal/liga-2/presedintele-unei-federatii-din-romania-cere-desfiintarea-clubului-csa-steaua-are-buget-de-27-de-milioane-de-euro-378139.html?utm_source=Facebook%20As.ro&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook&fbclid=IwAR24sutgerqObNCmdGA12ilFAWvTgyY6E-fE3eTmrm_zZnbmX5UboL7Hu_U

    Răspunde

Lasă un comentariu