Gabi Balint cere schimbarea strategiei la CSA Steaua în cazul în care nu va primi drept de promovare nici sezonul acesta

Legendele fotbalului românesc și-a exprimat îngrijorarea față de situația de la Clubul Sportiv al Armatei și a oferit o posibilă soluție pentru echipa din Ghencea.

Balint a subliniat importanța menținerii identității echipei, precum sigla, stadionul și fani, dar a sugerat o strategie alternativă, în cazul în care promovarea nu va fi posibilă în acest an.

El a sugerat că echipa ar putea funcționa în primul rând ca o Academie de Fotbal, menținând totodată identitatea de Steaua București prin siglă, stadion și suporteri. Ideea este ca echipa din Liga 2 să se concentreze pe preluarea celor mai talentați tineri fotbaliști de la Academia Stelei și să îi formeze ca un grup pregătit pentru promovare, atunci când va fi cazul.

Balint cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

„Dacă nici anul acesta nu vom juca pentru a promova eu cred că ar fi mai bine să schimbăm strategia clubului. Important ar fi ca Steaua să își păstreze identitatea pe care și-a dobândit-o, aici mă refer la siglă, stadion, fani, dar să incerce să funcționeze, în primul rând, ca Academie de Fotbal.

Echipa care joacă în Liga 2 să aibă o strategie prin care să preia cei mai buni tineri fotbaliști de la Academia Stelei, să îi formeze ca un grup pregătit și să atace promovarea în momentul când va fi cazul.

Sau să urmeze modelul Academiei lui Gică Hagi și să incerce să obțină profit pentru club din transferul celor mai talentați jucători. Oricum, Academia CSA Steaua a obținut rezultate importante în sezonul trecut și sunt sigur că lucrurile pot evolua și mai bine.

Cred că ideea de a construi o echipă tânără în Liga 2 poate fi o opțiune inspirată dacă nu se va obține dreptul de promovare”, a spus Gabi Balint pentru Playsport.

CSA Steaua a încheiat sezonul precedent pe locul doi, însă nu a primit drept de promovare în Superliga din cauza statului său de persoană juridică de drept public.

Un comentariu la „Gabi Balint cere schimbarea strategiei la CSA Steaua în cazul în care nu va primi drept de promovare nici sezonul acesta”

  1. Gabi Balint,Tudorel Stoica,Marius Lăcătuș au fost niște jucători buni ai Stelei dar sunt supărați pe Becali că nu i-am băgat în seamă să la de-a și lor funcții și bani!!!pt ce?așa că au fost jucătorii Stelei suporterii lui csa la fel…nu le-a mai dat Becali bani și s-au supărat!Generalii și Talpan la fel!I-am sărit Becali din schema și s-au supărat!căci așa e in armata!..că și în România toată!ai o funcție trebuie să primești șpagă!!!părerea mea este că cineva trebuie să oprească asta până nu e prea târziu!si-asa e târziu dar speranța moare ultima…am plecat din tara din cauza lor…a celor puși în funcții înalte care nu știu altceva decât să fure și să ia șpagă!!vai de Romania daca se mai continua așa!

    Răspunde

Lasă un comentariu