Gabi Balint nu îi dă nicio șansă FCSB-ului: ”Uitați de Champions League!”

FCSB se pregătește de Liga Campionilor, după ce a reușit să câștige titlul în SuperLiga României după o așteptare de 9 ani.

Până în acest moment, Gigi Becali (65 de ani) a realizat două transferuri, iar Gabi Balint (61 de ani) le-a analizat în detaliu.

 

Gabi Balint: „Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos”


Daniel Popa (28 de ani) și David Kiki (30 de ani) sunt primii fotbaliști aduși de latifundiarul din Pipera la FCSB în această vară.

 

Gabi Balint a reacționat și l-a criticat dur pe atacantul adus de la Universitatea Cluj. Totuși, despre fundașul stânga transferat de la Farul, fostul atacant al Stelei a avut cuvinte de laudă. Cu toate acestea, fostul internațional nu crede că „roș-albaștrii” pot intra în grupele Champions League cu actualul lot.

Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar.

Minim, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanți. Ce face FCSB se numește cârpeală. Uitați-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt.

Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioana, ia doar campioni. Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal. 

Kiki îmi place, fundaș stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a spus Gabi Balint, la Fotbal Club. 

Becali a anunțat că vrea două echipe puternice la FCSB

Gigi Becali a anunțat că va mai face trei sau patru transferuri în acest mercato.

Față de alte dăți, Becali nu a mai dorit să ofere nume legate de adevăratele ținte și a spus că este încrezător că Florin Tănase (29 de ani) va reveni la roș-albaștri. FCSB se va reuni vineri, 14 iunie, și că la acel moment lotul va fi întărit.

”Se vor mai face trei sau patru transferuri. Vor pleca cu echipa în cantonament.

Dar nu spun cine sunt jucătorii până nu-i semnăm.

100% va veni un vârf, poate doi. Vreau două echipe puternice la FCSB. Voi mai investi patru sau cinci milioane în transferuri vara aceasta. Nu vorbesc aici de salarii”, a spus Gigi Becali. 

2 comentarii la „Gabi Balint nu îi dă nicio șansă FCSB-ului: ”Uitați de Champions League!””

  1. Balint sa și vadă de csa clona din liga 2 a Sa lase steaua București adevărată în pace Sa si vadă de putezitii aia de la csa .Fcsb Steaua București adevărată va ajunge în Europa league sau conference league sa nu și facă griji d l colonel balint El sa și vadă de csa clona

    Răspunde
  2. Salut … este o vorba din popor care se aplica lui Balint cat si lui
    Lacatus … degeaba te dai smecher acum … oricum eu te stiu de cand erai fraier ! metaforic zicand … sau nu !

    Răspunde

Lasă un comentariu