Gabi Balint și Helmut Duckadam au auzit ce a spus Anghel Iordănescu despre ”adevărata Steaua” și a urmat un dialog ”aprins”

Anghel Iordănescu (73 de ani) a oferit o nouă reacție în războiul ”FCSB – CSA Steaua”. Fostul selecționer a îndemnat pe toată lumea să aștepte decizia instanței, însă ulterior a spus că ”Steaua este cea care joacă pe ‘Steaua’!”.

Declarația lui Anghel Iordănescu a stârnit un dialog în contradictoriu între Helmut Duckadam și Gabi Balint, care au opinii diferite în cazul continuatoarei Stelei.

Helmut Duckadam și Gabi Balint, dialog în direct despre CSA Steaua și FCSB

Helmut Duckadam: ”N-am înțeles nimic. Nimic n-am înțeles (n.r. din ce a spus Anghel Iordănescu)”.

Gabi Balint: ”Cum nu? Că Steaua e cea care joacă în Ghencea”.

Helmut Duckadam: ”Păi și FCSB a jucat acolo”.

Gabi Balint: ”E hotărât din partea instanței. A zis că Steaua e cea care joacă pe ‘Steaua’. Steaua joacă pe ‘Steaua’!”.

Helmut Duckadam: ”Păi și FCSB a jucat”.

Gabi Balint: ”FCSB a fost ca vizitatoare, a închiriat stadionul de două ori”.

Helmut Duckadam: ”Păi și Rapidul închiriază stadionul Rapid. Stai puțin”.

Gabi Balint: ”Hai că astea sunt așa… Pentru unii, Steaua e Steaua, pentru alții, FCSB e Steaua. Fiecare cu suporterii ei. Steaua e Steaua, are nume, are tot. E Steaua. Noi vorbim cine e Steaua. FCSB e continuatoarea sportivă, dar făcând lucruri ilegale. Sunt multe chestii de discutat, o luăm înapoi. Nu s-a făcut legat continuarea în 2003. În 2003 s-au făcut niște lucruri care n-au fost conform cu regulamentele UEFA. Există actele făcute în februarie, cu societatea schimbată în timpul campionatului. Nu există așa ceva. N-avea voie să joace în cupele europene dacă afla UEFA. Totul s-a făcut ca la noi, la români, ce să mai…”.

Helmut Duckadam: ”Și ai impresia că UEFA nu a aflat?”.

Gabi Balint: ”Nu”.

Helmut Duckadam: ”Termină cu prostiile…”.

Gabi Balint: ”Pentru că pe hârtie a existat tot echipa lui Păunescu și abia în vară s-au făcut hârtiile”.

Helmut Duckadam: ”Crezi că UEFA n-are oameni”.

Gabi Balint: ”Asta e problema, cum s-a făcut trecerea. Jucătorii au trecut”.

13 comentarii la „Gabi Balint și Helmut Duckadam au auzit ce a spus Anghel Iordănescu despre ”adevărata Steaua” și a urmat un dialog ”aprins””

 1. ba frate, da balint asta e mare prost, sa creada el ca UEFA nu stie ce se intampla , in campionatele sale, numai un timpit poate crede altceva, cred ca mama ta nu te a facut asa prost, mai mult te a facut talpan cu asa gandire, o gandire de cacat, cand vb fosti, care au activat la steaua sa tragem apa

  Răspunde
  • Asa e! UEFA știe de atunci cum s a petrecut lucrurile și de asta o considera Steaua pe FCSB .FCSB =STEAUA!

   Răspunde
 2. ba frate, da balint asta e mare prost, sa creada el ca UEFA nu stie ce se intampla , in campionatele sale, numai un timpit poate crede altceva, cred ca mama ta nu te a facut asa prost, mai mult te a facut talpan cu asa gandire, o gandire de cacat, cand vb fosti, care au activat la steaua sa tragem apa FCSB e STEAUA

  Răspunde
  • Balint s-a născut prost , prost a crescut și prost va muri!! Dacă îl angaja Becali pe vreo 10 mii de euro pe lună , atunci să vezi ce vocal era contra csa-talpan!!

   Răspunde
   • Pai la refuzat pe Becali toți sa vedem cine dracu o mai antrenează din gloriile Stelei Hagi Balint Lacatus Ilie Dumitrescu Ilie Stan Galca pe toți i-au tocat mărunt

    Răspunde
    • In afara de Galca si binenteles Hagi, cine ii opreste pe ceilalti sa antreneze?Iti raspun eu: nu sunt antrenori, nu au nici o treaba cu meseria asta.Balint, Stoica, Ilie, se ocupa cu datul din gura ca sa nu ii uite lumea.Timpul trece peste toti.

     Răspunde
 3. Balint are dreptate și Iordănescu Steaua Bucuresti nu este Becali UEFA nu se baca în Campionatul intern ei Stiu De pe timpul la Dragomir ce a fost Dar aștepta și ei sa cada FRF ce decide instanta Asa ca Becaliisi face bani și prostește în continuare UEFA ASA CA NU E STEAUA E WC BECALI.

  Răspunde
 4. Din păcate, nicio dezbatere pe pe tema disputei dintre FCSB și Steaua nu a pornit de la cele mai importante aspecte: documentele din 1998 și 2003. Au fost doar discuții între părerologi.
  Sunt convins că Balint nu știe ce cuprind acele documente.

  Răspunde
  • Balint la fel ca Dukadam au jucat la csa steaua. Aia le scrie pe legitimatia de joc. Doar ca unul a luat bani de la becali sa uite unde a jucat. Legenda de la sevilia fara caacter

   Răspunde
  • E câștigat în instanță că MApN trebuie să facă public acele acte și uită că prin corupția care e stăpână in Romania ….nu se fac publice și nimeni nu face/zice nimic.

   Răspunde
 5. numai oameni tampi pot crede ca csa este steaua, continuarea marei STELE din 47 este FCSB, ASA CA RESTU LUMI SA STEA LA COADA LA SUPT PULII, IN DEOSEBI PROSTI DE ZIARASTI, CA TARE RETARDATI SUNT

  Răspunde

Lasă un comentariu