George Ogăraru i-a dat replica lui Gigi Becali. Csa, fără investiții în liga a doua

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, continuă războiul declarațiilor despre cei de la CSA Steaua, după ce Clubul Sportiv al Armatei a refuzat să semneze contractul de închiriere a stadionului Ghencea.

George Ogăraru: „E o încercare de a manipula! Salariul meu e mai puțin de 5.000 de euro” 

Gigi Becali a dezvăluit că antrenorul de la CSA Steaua, Daniel Oprița (41 de ani), câștigă 10.000 de euro pe lună, de două ori mai mult decât tehnicianul FCSB-ului, cipriotul Elias Charalambous (42 de ani).

Și George Ogăraru (43 de ani), managerul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua, ar încasa tot 10.000 de euro, potrivit lui Becali.

În replică, Ogăraru a precizat că nu primește nici măcar jumătate din suma anunțată de către finanțatorul de la FCSB.

„Obișnuiesc să-mi văd de treaba mea, dar nu-mi place când văd oameni care aruncă în spațiul public niște lucruri neadevărate. E o încercare de a manipula!

Zilele trecute, zicea patronul de la FCSB că am salariu 10.000 de euro. Pot să înțeleg frustrarea că nu a reușit să intre pe stadion, dar nu are rost să amestece numele meu cu niște neadevăruri.

Nu este salariul meu de 10.000 de euro, poate că s-a gândit că atât merit. Nu câștig nici măcar jumătate din cât a zis. Nu pot să spun cifra exactă, dar e mai puțin de 5.000 de euro. Este la fel ca în ziua în care am semnat cu Steaua!

În doi ani și jumătate, am atras din sponsorizări aproape un milion de euro, atât la echipa mare, cât și la academie. Deci salariul meu a fost amortizat, clubul n-a cheltuit mai mult de 100.000 de euro cu salariul meu”, a spus George Ogăraru, la Fanatik.

Dragoș Pavăl nu vrea să investească la CSA Steaua

CSA Steaua nu a promovat în Superliga la finalul sezonului trecut, deși a terminat pe locul doi în play-off. “Militarii” trebuie să-și schimbe forma de organizare, din club de drept public în club de drept privat.

Noul sezon din Liga a 2-a va debuta pe 5 august. Asocierea cu o entitate privată poate fi “salvarea” pentru CSA Steaua.

Recent, a apărut informația că Dragoș și Adrian Pavăl, patronii celui mai mare retailer de bricolaj din România, ar fi în negocieri pentru a investi la CSA Steaua.

  • Potrivit Forbes, frații Pavăl au o avere estimată la 2,64 miliarde de euro.

Marți, Dragoș Pavăl a precizat că nu este interesat să negocieze la CSA Steaua.

„Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia. Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată”, a transmis Dragoș Pavăl, președinte Dedeman, într-un comunicat.

Un comentariu la „George Ogăraru i-a dat replica lui Gigi Becali. Csa, fără investiții în liga a doua”

Lasă un comentariu