Gheorghe Mustață, discurs energic după ce Vlad Chiricheș a fost înjurat de Peluza Sud

FCSB și Corvinul Hunedoara și-au disputat, joi, trofeul Supercupei României. Meciul a fost câștigat cu 3-0 de campiona României.

În timpul partidei, Vlad Chiricheș, căpitanul roș-albaștrilor, a fost huiduit și înjurat de fanii CSA Steaua prezenți în stadion pentru a susține echipa Corvinului.

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, s-a declarat indignat de comportamentul suporterilor Stelei și nu s-a ferit să-i critice.

„Acești oameni au uitat că în urmă cu 10-12 ani cu Ajax, Chiricheș a dat acel gol superb. Și ei au venit să îl înjure de familie, de copii, de tot. Ca exemplu, când numărul 10 a venit spre galeria noastră ca să salute pe cineva, noi l-am aplaudat. 

E un jucător de fotbal și e treaba lui de unde e și cum e. Nu mi se pare corect ca tu, după atâția ani, să vii să îl înjuri pe acest om. Și nu doar pe el, și pe Chipciu la fel.

Mustață: „Am rămas șocat de tot ce au făcut ei!”

Am rămas șocat de tot ce au făcut ei. Să vină patru galerii contra noastră. Au fost cei de la UTA, de la CSA, Farul și Corvinul, ca să poată să umple două sectoare. E strict problema lor. Părerea mea este că trebuie să le fie rușine celor care l-au înjurat pe Chiricheș.

Au uitat ce a făcut Chiricheș pentru această echipă care ne-a făcut bucuroși, dar și mândri. Nu poți să le schimbi mentalitatea acestor oameni care suferă de ‘ultraserie'”, a spus Gigi Mustață, potrivit Fanatik.

Pentru FCSB urmează partida de marți, 9 iulie, de la ora 22:00, în primul tur preliminar din UEFA Champions League împotriva lui Virtus, în San Marino.

Un comentariu la „Gheorghe Mustață, discurs energic după ce Vlad Chiricheș a fost înjurat de Peluza Sud”

  1. Cazarma bolșevică, veniți din peștera stalinistă, aserviți urii și frustrării. Niște naivi conduși și influențați de reminiscențe comuniste în frunte cu talpan.

    Răspunde

Lasă un comentariu