Gheorghe Mustață râde de Iulian Miu, după ce FCSB a anunțat că va juca pe Ghencea: „Când se ruga de Gigi să vină pe la noi, era Steaua”

Gheorghe Mustață râde de Iulian Miu, după ce FCSB a anunțat că va juca pe Ghencea.

În anul 2021, în cadrul unei emisiuni de la Orange Sport, Iulian Miu, actual angajat la CSA Steaua, declara faptul că, în cazul în care FCSB va juca pe Ghencea, își va da demisia.

Luni, FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, faptul că partida cu CFR Cluj, care contează pentru etapa a patra din Superliga, se va disputa pe stadionul „Steaua”. Meciul este programat duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit, în format live, pe playsport.ro.

Gheorghe Mustață râde de Iulian Miu, după ce FCSB a anunțat că va juca pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, nu a uitat de declarația lui Iulian Miu, din urmă cu doi ani, și a avut un discurs ironic la adresa acestuia.

„Nu a declarat, în emisiune, că, dacă jucăm vreodată acolo, își dă demisia? Deci ne putem suci oricând, nu? Deci putem spune că astăzi e roșu și mâine că e verde. E un lucru frumos din partea lui că are circumstanțele acestea de filosof. Când se ruga de Gigi pe la palat să vină pe la noi, era Steaua. Și, a doua zi, când nu l-a luat Gigi, «nu e aia, domne, Steaua, s-a furat identitatea»”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Iulian Miu s-a răzgândit

Într-o declarație recentă, Iulian Miu a spus că nu se gândește să-și dea demisia de la CSA Steaua, promisiunea din 2021 fiind valabilă doar pentru acel an.

„Am zis că-mi dau demisia dacă intră atunci pe Ghencea. Sunt doi ani de atunci. Eu am zis că-mi dau demisia atunci dacă intră FCSB pe Ghencea, dar de atunci au trecut doi ani, s-au schimbat multe. Am mai semnat un alt contract între timp. Eu atunci am zis că dacă intră… aveam informații clare că nu intră. Eu îmi dădeam demisia dacă intra FCSB pe Ghencea atunci sau în următorul an, dar după doi ani…Ce facem?

Eu am un contract semnat, să plece alții, nu eu. Eu nu-mi doresc să joace FCSB acolo. Îți dai seama că nu poți să vorbești ceva atunci și să se întâmple peste 10 ani. Nu am de ce să-mi dau demisia acum, am un proiect pe care l-am început”, a spus Iulian Miu, recent, pentru ProSport.

Un comentariu la „Gheorghe Mustață râde de Iulian Miu, după ce FCSB a anunțat că va juca pe Ghencea: „Când se ruga de Gigi să vină pe la noi, era Steaua””

Lasă un comentariu