Gigi Becali despre Andrei Vlad: ”Au fost echipe care s-au interesat și au făcut propuneri, că dau 10 milioane, 20”

Gigi Becali (65 de ani) și-a amintit de ”Messi al portarilor” Andrei Vlad (25 de ani), după ce l-a criticat pe Ștefan Târnovanu (23 de ani) la finalul meciului FCSB – Rapid 2-2.

Patronul FCSB-ului afirmă că declarațiile sale exagerate la adresa lui Andrei Vlad au avut efectul dorit, atrăgând atenția asupra portarului. Deși au existat întrebări legate de prețul acestuia, nu s-a ajuns niciodată la un transfer, deoarece portarul nu și-a confirmat valoarea pe terenul de joc.

Vlad a fost cândva Messi al portarilor. Voi țineți minte toate greșelile pe care le fac! Pentru declarația pe care am făcut-o atunci au fost echipe care s-au interesat și au făcut anumite propuneri, că dau 10 milioane, 20 dacă câștigă nu știu ce.

Multe lucruri de genul ăsta. Dar degeaba, dacă nu s-a mai ajutat el după. Presa din străinătate ce face? Se uită și ea. Mai ales bogații se uită la distracții, au prea mulți bani, vor cancanuri. Și au văzut declarația mea și au zis ‘care-i treaba cu ăsta’?

Eu știu să-i fac publicitate, dar degeaba, dacă el nu mă ajută, da pasă la adversari s-o bage în poartă…”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

 

Un comentariu la „Gigi Becali despre Andrei Vlad: ”Au fost echipe care s-au interesat și au făcut propuneri, că dau 10 milioane, 20””

  1. Âsta ( becali) are ceva mucegăite, ruginit în cap( degeaba îl are mare), dar prostul nu este prost degeaba!+ El știe câte puncte i-a câștigat Târnovanu!! Dar ce sa-i ceri ciobanului care are ,, ŹER” în cap??

    Răspunde

Lasă un comentariu