Gigi Becali dezvăluie că generalii Armatei sunt alături de FCSB în războiul cu Florin Talpan: ,,I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs.,,

Întrebat de decizia Curții de Apel, care a motivat că palmaresul din perioada 1947 – 1998 rămâne la CSA Steaua, iar clubul din Superliga nu are dreptul să folosească palmaresul din 2003 – 2017 în scop comercial și sportiv, Gigi Becali a venit cu noi dezvăluiri.

Gigi Becali dezvăluie că generalii Armatei sunt alături de FCSB în conflictul cu Florin Talpan și CSA Steaua București. Becali nu este afectat de decizia Curții de Apel, care a atribuit palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua de la înființare, din 1947, până în 1998, acestuia din urmă. În plus, instanța a decis că FCSB nu are dreptul să utilizeze în scop sportiv și comercial palmaresul din perioada 2003 – 2017, în timp ce cei cinci ani, între 1998 și 2003, nu au fost atribuiți niciunei entități.

Însă, această decizie nu-l afectează pe Gigi Becali. Omul de afaceri a mărturisit că este convins că, într-un final, lucrurile vor reveni la normal, iar echipa pe care o patronează se va numi din nou Steaua București. Mai mult, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că la meciul roș-albaștrilor cu CFR Cluj, unde au participat 54.673 de spectatori și s-a doborât recordul de asistență de pe Arena Națională, au fost prezenți și generali ai Armatei care sunt de partea FCSB-ului în acest conflict juridic, nu de partea lui Florin Talpan și a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

„E tot favorabilă nouă decizia. Dacă din 2003 e al lor, e bine. Oricum, o hotărâre aberantă. Ei nu mai pot emite pretenții din 2003. O să vină toate la normal. O să le câștigăm încet, încet pe toate.

Au fost vreo patru generali cu patru stele, cinci stele în lojă. Era și un prieten de-ai mei cu ei. De la Armată erau. Au zis că asta e mare tâmpenie, echipa aia trebuie desființată.

I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs. Cum să fie aia Steaua? La noi 55.000, la ei 2.000”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Un comentariu la „Gigi Becali dezvăluie că generalii Armatei sunt alături de FCSB în războiul cu Florin Talpan: ,,I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs.,,”

  1. Problema celor de la CSA este că secțiile sportive din cadrul MAp.N sunt secții de sport amatori, printr-o lege a sportului de prin anii 60 privind sportul de performanță amator Ca CSA să evolueze în liga profesionistă de fotbal este necesară trecerea la profesioniști. Asta se poate face doar cu desprinderea secției de fotbal amator din cadrul CSA și asocierea cu o entitate privată. Niciodată armata nu ar mai putea fi proprietarul clubului nou înființat și nu mai pot sifona banii de acolo. De aceea armata preferă liga a doua și niciodată nu vor accepta desprinderea secției de fotbal deoarece ar ajunge la fel că în 1998 să o dea la vre-un Păunescu sau Becali. Talpan știe asta și aceasta este motivul real pentru care echipa nu are dreptul de promovare. De fapt Becali a fost înșelat de armată, dar justiția în romanica este oarbă și apără mereu interesele unui sistem corupt până în măduva oaselor!

    Răspunde

Lasă un comentariu