Gigi Becali îl vinde pe Malcom Edjouma în Italia! Bari a pus pe masă banii ceruți de FCSB și așteaptă parafarea transferului

Bari a acceptat cerințele lui Gigi Becali pentru fotbalistul de la FCSB, iar Malcom Edjouma este așteptat în Italia.

Gigi Becali a cerut un milion de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB la Bari, iar italienii sunt de acord să scoată din conturi această sumă pentru a-l legitima pe mijlocaș.

Presa din Italia a făcut anunțul și a precizat că fotbalistul este așteptat să semneze în cel mai scurt timp, din moment ce pretențiile omului din fruntea vicecampioanei au fost îndeplinite.

„Bari așteaptă un răspuns de la Steaua (n.r. – FCSB) după ultima ofertă pentru Edjouma. Cererea patronului de la Steaua a fost de un milion de euro. Bari a prezentat azi o nouă ofertă, exact cât a cerut Becali, iar tranzacția ar putea fi încheiată în câteva ore.

Bari a stabilit un termen-limită pentru un răspuns, întrucât vrea să rezolve rapid problema mijlocașului. Edjouma este văzut drept varianta ideală întrucât poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului și este redutabil în jocul aerian”, au notat jurnaliștii de la Antenna Sud.

Gigi Becali a transmis condițiile de transfer pentru Malcom Edjouma

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, le-a transmis reprezentanților lui Bari că trebuie să plătească un milion de euro în schimbul lui Malcom Edjouma. De asemenea, omul de afaceri le-a propus italienilor și varianta unui împrumut, care i-ar fi costat mai mult pe oficialii clubului din Serie B.

„Situația lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis «Da, dar dați un milion pe el». M-a costat pe mine vreo 6-700.000. «Nu, domn’e, că împrumut». «Da, mă, da, dați 500.000 împrumut și după mai dați încă un milion.

Ori vă costă un milion acum și banii în rate. Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori dați banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul și încă un milion». Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a declarat Gigi Becali, în cursul zilei de luni.

2 comentarii la „Gigi Becali îl vinde pe Malcom Edjouma în Italia! Bari a pus pe masă banii ceruți de FCSB și așteaptă parafarea transferului”

Lasă un comentariu