Gigi Becali l-a atacat pe Rotariu: „Ăla stă să ia banii” » Iar acum a primit replica

Iosif Rotariu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a acuzat pe nepotul fostului internațional, Dorin Rotariu (extremă, 28 de ani), că nu vrea să-și rezilieze contractul.

„Ăla nu pleacă… Măcar mai are doar 5 luni de contract, că era vai de mine dacă mai avea un an și jumătate. Nu pleacă. Stă acolo să ia banii”, a spus luni Gigi Becali despre Dorin Rotariu, pe care nu-l mai vrea la FCSB după numai 7 meciuri.

Iosif Rotariu, replică pentru Gigi Becali

Azi, unchiul lui Dorin, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu, a vorbit despre declarația dată de Gigi Becali și i-a dat replica acestuia. El spune că nepotul lui nu a fost ajutat să se integreze la FCSB și că dacă voia bani, ar fi ales să joace în străinătate.

„Sunt puţin surprins de faptul că Dorin e în vizorul patronului. Tot timpul se vorbeşte negativ despre el, ceea ce nu mi se pare corect.

Atunci când a semnat cu FCSB, eu l-am sfătuit să facă acest pas. Era normal, pentru că era vorba de echipa de pe primul loc, echipa cea mai galonată. Dar se pare că am greşit că i-am dat acest sfat, la cum au evoluat lucrurile ulterior.

Cred că el nu a fost bine integrat în echipă. Nu i s-a mai dat a doua şansă. Ar fi trebuit să i se acorde această şansă, putea fi luat în cantonament. Mă doare şi pe mine când văd că se aruncă atâtea cuvinte negative la adresa lui. Nu cred că le merită. 

El nu a venit la FCSB pentru bani. Dacă voia bani, pleca în altă parte, semna cu altă echipă. Putea pleca în străinătate”, a spus Iosif Rotariu, potrivit OrangeSport.

7 meciuri are Dorin Rotariu la FCSB

Un comentariu la „Gigi Becali l-a atacat pe Rotariu: „Ăla stă să ia banii” » Iar acum a primit replica”

  1. O fi el nebun dar are dreptate
    De cate ori a intrat a fost lent si nu a aratat nimic
    De ce nu se vorbeste asa de Baluta?El de fiecare data cand a jucat s-a vazut

    Răspunde

Lasă un comentariu