Gigi Becali le face o promisiune fanilor FCSB și anunță acordul cu un jucător: „Am hârtie cu el!”

FCSB a fost eliminată din Conference League după 0-2 contra lui Nordsjaelland, iar Gigi Becali a făcut planul pentru restul sezonului.

Eliminarea din competițiile europene nu i-a luat optimismul lui Gigi Becali, care este convins că FCSB se poate califica în grupele Champions League într-un termen de trei ani.

Gigi Becali: „Vă promit eu că în maxim 3 ani FCSB va fi în grupe de Liga Campionilor”

Totuși, Becali este nemulțumit de modul în care se desfășoară antrenamentele de la FCSB, dar oferă garanții potrivit cărora nu va schimba staff-ul tehnic în acest an.

FCSB s-a despărțit recent de Malcom Edjouma (Bari) și Andrei Cordea (urmează să semneze cu Al Tai), iar în iarnă va pleca și Vali Crețu. Gigi Becali spune că are un acord cu fundașul dreapta pentru încheierea contractului în iarnă.

„Unde să mai joace Vali Crețu? În iarnă am hârtie cu el oricum. Mare lucru, încă trei luni de zile. Ce să mai facă Vali Crețu, unde să mai joace? O să plece. Îmi arde mie de Vali Crețu acum? Noi trebuie să jucăm fotbal, să câștigăm campionatul și să mă duc în grupele Ligii Campionilor de pe ruta campioanelor.

Eu consider că am crescut anul ăsta ca valoare. Aici îți trebuie și echipă antrenată, nu merge cu 45 de minute antrenamentul. El după pune mâna pe telefon și sună la gagici. Dacă pleacă după o oră și jumătate, nu-i mai arde, se duce la somn

Vă promit eu că în maxim 3 ani FCSB va fi în grupe de Liga Campionilor. Nu știu dacă la anul, imediat, că nu-mi dau seama. Noi dacă eram campioni anul ăsta, noi intram în grupe. Lui Sheriff îi dădeam cu terenul în cap. Trebuie să vedem ce face cu antrenatul, cum se antrenează echipa. Nu se pune problema să schimb antrenorul. Batjocoresc echipa? E pe locul 1, are 4 din 4. Nu se pune problema de schimbare a antrenorului ăsta. E pe locul 1, îmi place ce joacă echipa, dar să vedem cum facem să îmbunătățim antrenamentele.

Dacă mă iei realist, nu o să mai fie niciodată în grupele Champions League.. Dacă mă iei optimist și pe ambiție, zic că nu mă las de fotbal și de lume până nu voi ajunge într-o primăvară Champions League sau să câștig Europa League sau Conference League. Asta zice inima mea”, a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

3 comentarii la „Gigi Becali le face o promisiune fanilor FCSB și anunță acordul cu un jucător: „Am hârtie cu el!””

  1. Dacă vrei champions ligue sau Europa ligue ori conference și dacă chiar îți dorești primăvară de champions ligue adu-ți jucătorii de valoare dar și un antrenor super tare. Și poți câștiga ori Europa ligue ori conference ligue iar de champions ligue nu poate fi vorba de a o câștiga dar de primăvară dece nu .

    Răspunde
  2. Daca Becali vrea intr-adevar sa câstige Campionatul in 2024,atunci nu trebuie sa mai vânda nici un jucator si sa mai aduca trei jucatori pe posturi cheie. Unul ar fi der atacant,daca se accidenteaza Compagno,un fundas dreapta,Pantea nu are inlocuitor,si un mijlocas de creatie,dar bun,nu pasager clandestin. Unul sa deschida jocul sa dea pase pe tranzitie pozitiva,sa dea mingi de 40-50 de metri la coechipieri,sa bata o lovitura libera in plasa,si sa bata cornere pe capul atacantilor. Când ii vad pe Cordea,Olaru,sau Tavita,cum cum centreaza la nivelul buricului ma intreb de ce are FCSB 5-6 jucatori de 1,90.

    Răspunde

Lasă un comentariu