Gigi Becali nu a vrut să plătească pentru petrecerea de titlu. Jucătorii de la FCSB au făcut chetă

Gigi Becali i-a surprins neplăcut pe jucătorii de la FCSB, chiar înaintea petrecerii de titlu de după înfrângerea cu CFR Cluj, de pe Arena Națională, scor final 0-1.

În ciuda triumfului lor recent, patronul roș-albaștrilor a luat o poziție provocatoare în ceea ce privește gestionarea finanțelor clubului. A refuzat să cheltuie absolut nimic pentru sărbătorirea titlului câștigat, lăsând pe umerii jucătorilor responsabilitatea de a-și acoperi propriile festivități. Așa cum a declarat cu nonșalanță, „Eu mă distrez în Liga Campionilor, nu la petrecerile voastre.” Această atitudine a pus în evidență un contrast izbitor între prioritățile lui Becali și cele ale echipei sale, obligând jucătorii să-și scoată fiecare euro din propriile buzunare pentru a-și celebra succesul. Este o lecție brutală de economie și responsabilitate financiară, care demonstrează că în lumea fotbalului, chiar și triumful necesită sacrificii personale.

Patronul nu vrea să mai audă nici de invitații

După ce s-a văzut campion, Gigi Becali a început să calculeze încasările de la ultimele partide pe care FCSB le-a jucat pe teren propriu, cu porțile închise.

Patronul a observat că invitațiile pe care clubul le-a oferit partenerilor oficiali ar fi costat 150.000 de euro la meciul cu CFR Cluj, sumă pe care ar fi putut să o valorifice dacă acestea ar fi fost comercializate ca bilete în zona VIP.

Prin urmare, pentru preliminariile din cupele europene, omul de afaceri vrea să limiteze considerabil numărul de invitații.

Becali nu dorește să se mai bazeze în viitorul apropiat pe vânzarea de jucători, ci pe cea de tichete de acces, pentru care vrea să stabilească un preț mediu de 100 de euro la Liga Campionilor, dacă se califică.

16 milioane de euro
vrea să încaseze Gigi Becali din bilete la fiecare meci din grupele Ligii Campionilor.

Un comentariu la „Gigi Becali nu a vrut să plătească pentru petrecerea de titlu. Jucătorii de la FCSB au făcut chetă”

  1. Spre nenorocul fanilor FCSB, pentru Patron fotbalul nu are importanta ca intrecere sportiva decat daca inseamna: baaani, stapan si slujitori.
    Asa s-au indepartat gloriile Stelei si dispar din peisaj toti cei care sunt recunoscuti de public ca autori ai performantelor echipei, antrenori si jucatori prea laudati. Dar, ce mai conteaza cand totul se termina cu bine: inca un titlu de campioni dupa 9 ani de penitenta !

    Răspunde

Lasă un comentariu