Gigi Becali, prima reacție după ce a primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA”

FCSB – Nordsjaelland, de joi seară, prima manșă din turul III preliminar Conference League, nu se va disputa pe Stadionul Steaua. Cel mai probabil, disputa va fi găzduită de arena Arcul de Triumf, pentru că și Arena Națională e indisponibilă, după ce a găzduit două concerte în luna iulie și i s-a înlocuit suprafața de joc.

Astăzi s-a făcut predarea stadionului din Ghencea, de la FCSB către cei de la CSA, după care vicecampioana a solicitat răspunsul oficial cu privire la cerința de a evolua tot acolo și împotriva danezilor în cupele europene. 

În ciuda faptului că după inspecția realizată în tribune și pe terenul de joc s-a constatat că nu există pagube aproape de nici un fel, clubul deținut de Ministerul Apărării a refuzat și a anunțat că nu se pune problema să mai închirieze arena celor de la FCSB.

Gigi Becali: „CSA Steaua s-a supărat pentru ce au zis Șut, Compagno și suporterii”

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali se afla chiar în toiul discuțiilor cu Vali Argăseală, președintele clubului. La nivel declarativ, patronul FCSB încă nu renunță la posibilitatea de a evolua pe Stadionul Steaua cu Nordsjaelland și dezvăluie ce i-a deranjat pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei.

„Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. – cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, a declarat Becali pentru Gazetă.

CSA Steaua acuză că FCSB ar fi încălcat contractul

GSP a publicat azi motivele invocate de șefii CSA Steaua pentru a declina solicitarea FCSB.

Toate punctele invocate de clubul Armatei se referă la modul în care FCSB ar fi încălcat contractul prin care s-a angajat să nu-și aroge faptul că FCSB e Steaua, marca Steaua fiind pierdută definitiv în Instanță în decembrie 2014.

„Pagina de Twitter a clubului se numește FCSB (FC Steaua București)” au notat cei de la CSA Steaua. Însă pagina la care fac referire aceștia nu aparține clubului patronat de Gigi Becali (foto stânga). Din site-ul oficial al FCSB, linkul care te direcționează către Twitter deschide o pagină care se numește doar FCSB (foto dedesupt).

Nu a fost singurul argument prezentat de CSA. Au fost adăugate la dosar inclusiv postări ale unor jucători din lotul FCSB, în care ar fi apărut numele Steaua, de exemplu, în afișul meciului de săptămâna trecută, de la confruntarea cu CSKA 1948 Sofia. 

3 comentarii la „Gigi Becali, prima reacție după ce a primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA””

 1. Ăștia de la Armată nu știu ce să mai inventeze, nu știu ce sa mai facă, pentru a nu închiria stadionul FCSB-ului, de frică să nu-și piardă suporterii, care-și vor da seama cine merită să joace acolo. Ciolacu și Administrația sporturilor, ar trebui sa intervină sa îi oblige sa respecte legea. Ăștia așa administrează bunurile naționale, în pierdere? Să răspundă cei care nu înțeleg să își facă datoria pentru care sunt puși acolo.

  Răspunde
 2. Avea dreptate Becali, cine ia decizii in Ghencea e unul” greu” ci bani si functie
  Talpan e un latrau asmutit de acest ” greu” pe FCSB
  Ciolacu n.a dat publicitatii rezultatul anchetei Corpului de control al primului ministru
  Oare de ce?
  Sa.i fie si lui frica? Cum sa ti un stadion de anvergura celui din Ghencea,de 30 000 de locuri, nefolosit cand ai echipa care il poate umple la orice maci ?
  Un sistem juridic falimentar si corupt ,( nu toti) care au dat dreptate CSA – sectia de fotbal- pt adevarata STEAUA
  Oare ce i.a vandut lui Paunescu?
  Daca a fost o pacaleala cine a platit?
  Eu nu inteleg de ce Becali nu s.a sesizat pina acum ca ar fi fost pacalit in tranzactia avuta pt cumpararea echipei STEAUA !

  Răspunde
 3. Nu ai intepes nici pana acum,din declaratiile publice,inclusiv cea a lui Păunescu,faptul ca el a fost numit acolo,de ministrul Apărării,de la acea vreme,simplu administrator,fără dreptul de a instrăina nimic din CSA ?

  Răspunde

Lasă un comentariu