Gigi Becali, replică pentru Marius Lăcătuș: „Cum să se împartă suporterii între FCSB și CSA Steaua?”

Gigi Becali a avut o replică acidă pentru Marius Lăcătuș, cel care a spus că fanii vor „migra” către echipa din liga a doua în momentul în care va promova.

Gigi Becali, replică pentru Marius Lăcătuș

Omul de afaceri nu crede în spusele „Fiarei” și e convins că raportul va fi în continuare unul în favoarea celor de la FCSB.

„Cum să se împartă? Cât are Ghencea, 31.000? 29.000 cu 2.000. Așa e. Dar n-o să-i vedeți niciodată. Rămâne dorința de a juca acolo, dar dacă v-am spus că toate sunt de-a îndoaselea… A promis Ciolacu, am avut încredere în el, dar n-a făcut. Nu mă mai enervez. Asta e situația.

Cum adică dai 20 de milioane, iei o echipă, după 25 de ani vin unii și zic că am furat-o. Păi au semnat 10 generali, colonei, miniștri. Cum? Dacă am furat-o, de ce nu e penal? Le-am plătit și chirie și m-a costat impozitul la stat pe clădire vreo doua milioane de euro”, a spus Gigi Becali în cadrul unui interviu oferit la locuința sa din București.

Promovarea în Liga 1 ar înclina balanța pentru fani, crede Marius Lăcătuș

„Fiara” crede că o promovare în Liga 1 ar reprezenta declicul de care trupa din Ghencea ar avea nevoie.

„Atât timp cât sunt discuțiile astea, cine e Steaua adevărată, cine nu e, cine are palmaresul, cine nu-l are… Suporterul poate alege. Și știi cum e, suporterul are și el mândria lui. Poate fi prezent alături de o echipă care joacă în SuperLiga, care joacă în cupele europene, care dă jucători pe la echipa națională.

Eu sunt sigur că suporterii adevărați și aici nu mă refer doar la cei din București, în momentul în care CSA Steaua ar reuși să promoveze, eu sunt sigur că majoritatea suporterilor și din țară se vor alătura acestei echipe.

Și ei au orgoliul lor, vor să joace la cel mai înalt nivel. Ori dacă tu ești în liga a 2-a și nu ai drept de promovare, mai greu”, a spus Marius Lăcătuș, pentru Națiunea Stelistă.

3 comentarii la „Gigi Becali, replică pentru Marius Lăcătuș: „Cum să se împartă suporterii între FCSB și CSA Steaua?””

 1. CSA trebuie sa fie de fapt, FC Tancheta SA,deoarece Numele de” Steaua” a fost vandut odata cu ASF STEAUA,fiind achizitionat de Gigi Becali si, continuand sa joace in Liga Nationala!
  Echipa infiintata in 2017 nu are cum sa fie Steaua!
  Steaua este una si joaca in Superliga !

  Răspunde
 2. Mă adresez celor câțiva csatriști de jocurile prin Ligile satelor; mă asistaților pe bani publici.., eu unul nu vă mai înțeleg!
  Tot citesc prin înscrisurile voastre treaba asta cu furtul de identitate.., că Becali a furat echipa!
  Păi eu nu mai înțeleg nimic! Păi dacă unul îți fură mașina din garajul tău și tot tu îl lași pe ăla care ți-a furat-o să o parcheze timp de 12 ani la tine în garaj, păi nu este cu complicitatea ta?!
  Ca și în cazul lui Becali, cei din cadrul CSA spun că a furat echipa în 2003, dar tot ei l-au lăsat până în 2015 să joace meciurile de acasă numai pe Ghencea!!!???

  Răspunde

Lasă un comentariu