Gigi Becali știe cine l-a influențat pe Horațiu Feșnic în FCSB – Farul Constanța: „Dacă nu ai inteligență, degeaba!”

Partida dintre FCSB și Farul Constanța, încheiată la egalitate, scor 1-1, a fost marcată de mai multe decizii controversate ale arbitrului Horațiu Feșnic.

Gigi Becali a vorbit despre hotărârile luate atât de central, dar și de brigada din cabina VAR, explicând că Andrei Chivulete (arbitru VAR) este cel care a avut cel mai mare impact asupra deciziilor. 

„N-am ce să spun. El a arbitrat corect, Feșnic. Dar dacă îți spune unul în cabina VAR că nu știu ce, e de interpretare. Ei sunt arbitri, dar dacă ai inteligență poți să fii orice. Dacă n-o ai, degeaba!

A sărit la cap (n.r. Popescu), dar dai cu capul în minge, nu îi dai adversarului. Așa nu mai e firesc! Ei comunică între ei, ce părere au. Feșnic dacă vedea faza de 3-4 ori și-ar fi dat seama că Dawa e rotit în timp ce sare de către Nedelcu.

Dar Feșnic e influențat de Chivulete și a dat repede. Deci nu pot să-i spun lui Feșnic nimic. A greșit pentru că l-a influențat ăla.

(n.r. dacă ar trebui publicate discuțiile dintre central și cei din camera VAR) Nu ar fi bine, știi de ce? Pentru că ăla e secretul lor. Dacă mă consult cu tine, știu numai eu. Eu sunt stăpânul, eu hotărăsc. Dacă ăla ți-a zis ție, nu ești tu stăpân. Alea sunt sfaturi. Dacă ești inteligent, decizi tu. Dacă nu, te păcălești”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă. 

Gigi Becali, declarație în forță după FCSB – Farul Constanța

Gigi Becali a avut o intervenție în forță la TV după remiza de pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre cele două faze controversate din timpul meciului.

„Nedelcu îl împinge pe Dawa. Dacă vedeți faza, îl împinge. Face mișcarea aia care… El, până la urmă, îl împinge pe Dawa. El răsucește capul, nu vine cu capul în față. Nu mai are voie omul să sară? Nu e penalty! El (n.r. – Dawa) nu dă cu capul în față.

Vorbim de spațiu. Și în plan dacă e… nu cred că e jumătate de metru, dar e distanță. Nu comentez ce nu știu. Văd niște linii și gata”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Un comentariu la „Gigi Becali știe cine l-a influențat pe Horațiu Feșnic în FCSB – Farul Constanța: „Dacă nu ai inteligență, degeaba!””

Lasă un comentariu