Gigi Becali, un nou atac devastator la Talpan: „Nebunia României!” Cât susține afaceristul că a investit la FCSB

Gigi Becali, omul de afaceri și patronul clubului de fotbal FCSB, s-a lansat din nou într-un atac dur la adresa lui Florin Talpan, juristul CSA, care a susținut că nu va permite FCSB-ului să joace pe stadionul din Ghencea.

Patronul FCSB a ținut să sublinieze că a investit milioane de euro în fotbalul românesc și datorită lui Steaua (acum FCSB) a jucat împotriva unor cluburi de top din Europa și că nu poate accepta faptul că Florin Talpan, juristul CSA, refuză să permită FCSB-ului să joace pe stadionul din Ghencea.

Becali a mai spus că Talpan nu ar trebui să-l acuze de furtul Stelei, deoarece investiția sa a salvat clubul de la insolvență.

„Iar venim la nebunia României. Uite care e nebunia României. Vedem că sunt datorii de 33 de milioane, de 30 de milioane la unii care fac fotbal. Cheltuie bani ca să vadă lumea fotbal și vine unul care spune că nu vrea să te lase să faci fotbal. Vine Talpan și zice că nu vrea el! Numai în România se poate întâmpla asta.

Acum mă așteptam să vă enervați și voi și să luați atitudine. Becali, când a luat Steaua, a fost cu miniștrii, au semnat și au dat într-o asociație, care avea milioane de euro datorie, se ducea în insolvență.

Am dat 40 de milioane de euro, am câștigat campioante, am jucat cu Real Madrid, am fost peste tot cu Becali și zeci de milioane date. Să nu ne spui tu nouă, Talpane, că a furat Becali Steaua, că n-a furat. Dacă n-a furat, lasă-l pe om în pace în ultimul ceas. Tu îți dai seama? Talpan e susținut de Armata Română. Asta e nebunia României”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Un comentariu la „Gigi Becali, un nou atac devastator la Talpan: „Nebunia României!” Cât susține afaceristul că a investit la FCSB”

  1. bai fratilor, talpan, omu asta cred ca a scapat de la balaceanca,venise astia de la azilele de batrani sal ia si pe el, da a dat o spaga si a scapat, da tot nebun a ramas, prindetil si bagatil int o camasa de forta, sau cum so numi, este periculos, nu stati in preajma lui

    Răspunde

Lasă un comentariu