Helmut Duckadam, reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”Care e ideea? Ce faci?”

Adi Popa (35 de ani) s-a alăturat din nou echipei CSA Steaua în această primăvară, revenind la clubul său de origine după ce a părăsit Concordia Chiajna în iarnă.

Adi Popa a mai evoluat pentru CSA Steaua timp de două sezoane, între septembrie 2021 și iulie 2023.

Helmut Duckadam a avut o reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa, întrebându-se: „Care e ideea? Ce faci?” În contextul în care Ioan Andone (64 de ani) a sugerat că Dinamo ar trebui să promoveze mai mulți tineri români, Duckadam s-a întrebat de ce CSA Steaua l-a readus pe Adi Popa în loc să ofere oportunități tinerilor din cadrul academiei, mai ales că echipa joacă în play-out și nu are șanse de promovare.

Andone a zis bine. Mulți vin pentru un salariu bunicel. Din păcate, ce a zis Andone se vede și la nivelul diviziei B. Aceeași atitudine, a cluburilor mă refer. Și iar o să iau înjurături destule.

CSA Steaua, dacă nu ai posibilitatea, nu ai dreptul să promovezi, de ce nu bagi jucători tineri? Păi, tu, după ce l-ai dat afară, îl aduci pe Adi Popa la 35 de ani? Pentru ce?

Să-mi explice cineva. El a venit acum, recent. Poate eu nu mă pricep. Care e ideea? Ce faci cu Adi Popa? Nu ai drept de promovare, dar nu folosesc un jucător de 16 ani acolo?

Pentru ce? Pentru că nu am drept de promovare… Construiește ceva”, a spus Helmut Duckadam, la Fotbal Club.

Cifrele lui Adi Popa

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Adi Popa, potrivit Transfermarkt
  • Șase meciuri a jucat Adi Popa în acest sezon de Liga 2

Un comentariu la „Helmut Duckadam, reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”Care e ideea? Ce faci?””

  1. Acest tiriplici, acest titirez, aș vrea să-l întreb la ultimul campionat pe câte la luat fcsb( adevărata Steaua)
    când l-a stropit Becali cu șampanie pe el pe acest pitic din bâlci , el unde a jucat??? La talpan ? Marș la unitate piticule nerecunascător!!

    Răspunde

Lasă un comentariu